Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 13 листопада 2021, 16:04
5788
9

Боснія – Фінляндія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Важливий поєдинок головних суперників збірної України

| Оновлено 13 листопада 2021, 16:04
5788
9
Боснія – Фінляндія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
Sportskeeda

У суботу, 13 листопада, відбудеться групового раунду європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022, в якому збірна Боснії та Герцеговини прийме команду Фінляндії. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за Києвом.

Боснія і Герцеговина

Вирішальний матч для команд за вихід у плей-оф відбору на чемпіонат світу у Катарі. Боснія та Герцеговина після шести турів має 7 очок в активі та посідає четверте місце у групі D. Незважаючи на таке становище, у боснійців ще є шанси посісти друге місце, для цього потрібно обігравати Фінляндію, а потім просто не поступитися Україні.

Підопічні Івайло Пєтєва не дуже вдало проводять цей відбірковий турнір. У першому турі боснійці на виїзді зіграли внічию з Фінляндією (2:2), потім була мінімальна поразка від Франції, а наступної гри команда вже відібрала очки у французів. Єдину перемогу Боснія і Герцеговина здобула над Казахстаном (2:0). В решті матчів були нічиї (2:2) з Казахстаном та з Україною (1:1).

Напередодні матчів із Фінляндією та Україною пошкодження у розташуванні команди отримав зірковий форвард Боснії - Едін Джеко, проте футболіст потрапив у заявку збірної і, можливо, зіграє у цих матчах.

Фінляндія

 

Фінляндія задала високу, як для себе, планку у групі D і нижче неї не опускається. У перших трьох турах колектив Маркку Канерви набрав 5 очок, зігравши внічию з Боснією та Україною, а також перемігши Казахстан (1:0). На відміну від боснійців фіни двічі обіграли Казахстан, проте зазнали двох поразок (1:2 від України, 0:2 від Франції).

Наразі в активі збірної Фінляндії 8 очок, проте після гри з Боснією команда ще має зустрітися з Францією. Таким чином, саме гра з боснійцями є ключовою для Теему Пуккі та компанії. Фінам потрібно перемагати боснійців, потім давати бій і набирати очки з Францією, а також сподіватися на нічию України та Боснії. За різних варіантів команда Фінляндії може посісти друге місце.

 

Історія зустрічей

Команди між собою грали чотири рази. Двічі перемогли боснійці. Ще раз виграли фіни і команди зіграли внічию. У першому поєдинку відбору чемпіонату світу у Гельсінкі зустріч завершилася у гольову нічию 2:2.

13 листопада, субота

Боснія і Герцеговина – Фінляндія
Зеніца. Стадіон «Біліно Поле». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних
Футбол | 25 квітня 2024, 19:19 5
Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних

Арне Слот близький до того, щоб стати наступником Юргена Клоппа

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 29
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
А если Финляндия обыгрывает Боснию и Францию?
То им вообще по барабану, как мы сыграем с Боснией...
Roger
А представьте себе такой расклад. Босния и Финляндия играют в ничью. У Боснии становится 8 очков, у финов 9, у Украины 9. В последнем туре Финляндия проигрывает Франции и остается с 9 очками. А Украина играет в ничью с Боснией, с преследуемым на протяжении всей квалификации счетом 1-1, и выходит в плей-офф. Украина 10 очков, Босния и Финляндия по 9 очков. Красиво же )
Nomad
Чего зря гадать? В 18:00 и обсудим.)
svetlog
Думаю, скорее всего Босния очень постарается выиграть у финнов, и, думаю, у нее это получится. А в игре с нами поставят хороший автобус, и у наших, как обычно в решающих матчах, ничего не будет получаться... Так что, скорее всего пролетим.
если будем так играть
Буду болеть за победу побратима Пукки. А потом и за их победу над Францией.