Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 07 листопада 2021, 16:21
1297
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Сподіваюся, Шевченку виділять гроші на посилення складу»

Фахівець – про перспективи Андрія Шевченка у «Дженоа»

| Оновлено 07 листопада 2021, 16:21
1297
0
Євген ЛЕВЧЕНКО: «Сподіваюся, Шевченку виділять гроші на посилення складу»
Футбол 1/2/3. Євген Левченко

Колишній гравець збірної України Євген Левченко відреагував на чутки, що Андрій Шевченко найближчим часом стане головним тренером «Дженоа».

«Якщо підтвердиться інформація, що Шевченко приймає «Дженоа», то для нього це буде цікавий челендж. Все ж таки Андрій Миколайович говорив, що хоче вже попрацювати на клубному рівні. Для нього це буде гарна школа, гарний клубний досвід.

Звичайно, «Дженоа» не топ-клуб, але це один із найстаріших клубів в Італії, з історією. Але в будь-якому разі для нього це важливий щабель у тренерській кар'єрі, адже він хотів бути у щоденному тренувальному процесі на клубному рівні.

Згоден, що турнірне становище та статус «Дженоа» не дозволяє розмірковувати про боротьбу за скудетто чи медалі італійського чемпіонату. Але, думаю, що у Андрія Шевченка будуть якісь домовленості з керівництвом клубу щодо цього. Тим більше, що «Дженоа» купили американські інвестори, які, я сподіваюся, будуть готові виділяти гроші на посилення складу.

Не думаю, що якщо «Дженоа» вилетить із Серії А, клуб розірве з Шевченком контракт, адже вони підписують угоду мінімум на два роки. Отже, є домовленості, є план, заради якого вони запросили Шевченка та готові вкладати кошти у кадрове посилення. В іншому випадку, звісно, ​​ставити високі завдання буде складно», - сказав Левченко.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.