Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2021, 14:05
4535
0

Мирослав СТУПАР: «Арбітраж Романюк залишив двояке враження»

Відомий у минулому рефері – про роботу арбітра матчу «Минай» – «Маріуполь»

| Оновлено 21 листопада 2021, 14:05
4535
0
Мирослав СТУПАР: «Арбітраж Романюк залишив двояке враження»
УФ. Анастасія Романюк

У поєдинку 14 туру чемпіонату УПЛ «Минай» – «Маріуполь» (0:2) було два вилучення, сім попереджень, окрім двох забитих голів ще й нереалізований пенальті.
 
Відомий у минулому рефері, а нині авторитетний футбольний експерт Мирослав Ступар поділився враженнями про арбітраж Анастасії Романюк.
 
«Це був уже третій матч Романюк в УПЛ і, як і два попередні, її арбітраж залишив двояке враження. Зокрема, Анастасія не помітила, що закарпатець Матич зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, а асистентка чомусь не підказала їй. У тих випадках, коли були показані жовті картки, далеко не всі порушення заслуговували на таке покарання. Не завжди правильні рішення ухвалювали й асистентки, що вносило нервозність у дії футболістів.
 
Все ж таки, важливо, що результативних помилок Романюк не зробила. Правильними були й вилучення: маріупольця Очеретько – за грубий фол, а закарпатця Ахмедзаде – за неспортивну поведінку, через що він отримав друге попередження. Декількома секундами раніше нападник господарів після показаної йому жовтої картки поплескав арбітру.
 
Пригадується, свого часу у поєдинку «Арарат» – «Динамо» (Тбілісі) я у схожій ситуації вилучив захисника гостей Тенгіза Сулаквелідзе. Арбітри ж не артисти на сцені, щоб їм аплодувати. Тож у цьому випадку Романюк вчинила правильно», – сказав Ступар.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.