Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 листопада 2021, 13:34
4079
1

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ

У 11-му турі АПЛ відбудеться дербі Манчестера

| Оновлено 06 листопада 2021, 13:34
4079
1
Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine

Суботній ігровий день в АПЛ відкриватиме центральний матч лише 11-го туру. На «Олд Траффорд» відбудеться дербі Манчестера – «Юнайтед» прийме «Сіті».

«Манчестер Юнайтед»

Менш ніж два тижні тому Уле Гуннар Сульшер був буквально за крок від звільнення з посади головного тренера «Манчестер Юнайтед» після домашнього фіаско 0:5 у матчі з «Ліверпулем». Проте норвежцю дали останній шанс виправити ситуацію, і він буквально вчепився зубами. Спочатку в рамках АПЛ було розгромлено 3:0 «Тоттенхем» - Сульшер врятував себе, але відправив у відставку свого колегу Нуну Ешпіріту Санту.

Після цього на «Юнайтед» чекав дуже важкий виїзд до Бергамо у четвертому турі Ліги чемпіонів. І Кріштіану Роналду знову вирішив результат матчу з «Аталантою», зумівши врятувати для своєї команди дуже важливу нічию на останніх секундах. Шанси «червоних дияволів» на плей-оф помітно підвищилися, і тепер потрібно виправляти турнірне становище і в АПЛ.

А воно, це становище, не таке катастрофічне, яким могло б здатися. «Ман Юнайтед» ділить п'яте-шосте місця в турнірній таблиці з «Арсеналом» відстаючи від «Сіті» та «Вест Хема» всього на три очки - команда Сульшера у разі перемоги в суботу наздожене своїх сусідів. Однак здобути цю перемогу буде дуже непросто: через травму не зіграє ключовий захисник Рафаель Варан, а Поль Погба пропускає матч через дискваліфікацію.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» в майбутньому поєдинку втрачати очки також вкрай небажано. Відставання від «Челсі» у турнірній таблиці складає вже 5 очок, і збільшення цього розриву може серйозно ускладнити команді Пепа Гвардіоли боротьбу за чемпіонство. Тим більше, що «Сіті» самі вставляють собі палиці у колеса – домашню поразку 0:2 від «Крістал Пелас» тиждень тому інакше не назвеш.

«Юнайтед» перед майбутнім матчем матиме перевагу в один додатковий день відпочинку, однак «Сіті» свій матч Ліги чемпіонів хоч і проводили в середу, проте спокійно вдома розгромили «Брюгге» 4:1, у той час як команда Сульшера на виїзді з останніх сил рятувала нічию у Бергамо.

Три очки у матчі з «Брюгге» вивели «Сіті» у лідери своєї групи у Лізі чемпіонів, і практично гарантували потрапляння до плей-оф. Кадрова ситуація в «Сіті» перед дербі також не є ідеальною: дискваліфікований Емерік Лапорт, а його співвітчизник Ферран Торрес травмований. Під питанням також участь у матчі Кайла Вокера.

Історія зустрічей

У рамках АПЛ дві команди з Манчестера зіграють між собою в 49-те в історії. «Юнайтед» виграв рівно половину з попередніх 48 зустрічей - 24. У «Сіті» 15 перемог, ще 9 матчів завершилися внічию. Різниця голів також на користь «Червоних дияволів» – 70-61.

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають «Сіті» явним фаворитом майбутнього матчу, і ми вважаємо таку позицію абсолютно справедливою. Так, «Юнайтед» у останніх двох матчах почав подавати ознаки життя, але у матчі з таким потужним суперником цього, швидше за все, буде замало. Наш прогноз – перемога «Сіті», коефіцієнт 1,75.

6 листопада, субота

«Манчестер Юнайтед» — «Манчестер Сіті»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 14:30
Пряма трансляція на Setanta Sports Україна
Арбітр: Майкл Олівер
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Заря Востока
Предсказать ЭТО - нереально.