Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2021, 18:03
1895
1

Львів – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З високими думками піднятися з низів

| Оновлено 07 листопада 2021, 18:03
1895
1
Львів – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 7 листопада, відбудеться матч 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Львів» та «Десна». Гра пройде у Львові на полі стадіону «Арена Львів», початок – о 19:30.

«Львів»

Львів'яни у гарному настрої підходять до поєдинку з «Десною». У попередньому турі підопічні Олега Дулуба в Ковалівці завоювали три очки в матчі з місцевим «Колосом» - 1:0. Єдиний гол наприкінці зустрічі провів Романчук.
Втім, радіти після цієї перемоги львів'янам точно не варто. Це, швидше, слабкість нинішнього «Колосу», ніж ефект від приходу на тренерський місток досвідченого білоруського наставника.

Поки що гра «Львова» - це швидше закиди, простріли, навіси, стандарти, боротьба і характер. Від того й невтішне дванадцяте місце. Щоправда, якщо в матчі з «Десною» господарям вдасться перемогти, вони наздоженуть у турнірній таблиці своїх географічних сусідів, «Рух», а це досить непогана мотивація.

«Десна»

Стан справ у команди з Чернігова не набагато кращий. Так, «сіверяни» розташувалися на дев'ятому рядку в турнірній таблиці, але давайте не забувати, що ще зовсім нещодавно підопічні Олександра Рябоконя успішно боролися за єврокубкову зону, в чому, власне, чимала заслуга головного тренера. Саме йому вдалося не просто вивести «Десну» в Прем'єр-лігу, а й створити боєздатний колектив, здатний доставити проблеми будь-якому супернику в чемпіонаті. Минулого сезону до виходу до Ліги конференцій не вистачило лише два бали, а в нинішній кампанії чернігівці відстали вже дуже пристойно і перспективи, м'яко кажучи, далеко не райдужні.

Справжні причини такого регресу нам невідомі, це внутрішня кухня, але буде дуже прикро, якщо фінансові труднощі спричинять зникнення такого добротного колективу, з сильним тренером та з гарного Чернігова.

Статистика команд

У межах УПЛ суперники зустрічалися шість разів. 4 перемоги в активі «Львова», 2 «вікторії» на рахунку команди з Чернігова.

Прогноз на протистояння

Поєдинок практично двох рівних команд. На боці «Львова» перевага домашньої арени, «Десна» має у своєму складі більш майстерних виконавців. Можна «замахнутися» на нічию.

Орієнтовні склади

«Львів»: Ільющенков, Романчук, Лека, Брікнер, Бусько, Политило, Довгий, Якимець, Ременяк, Нич, Ернест.

«Десна»: Литовка, Жук, Сафронов, Цимбалюк, Селін, Картушов, Арвеладзе, Юрченко, Домбровський, Калитвинцев, Безбородько.

7 листопада, неділя

«Львів» – «Десна»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ-ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олексій Коваль
Практически единицы знают слова гимна, сумно