Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 листопада 2021, 14:48
6173
0

Екс-боєць UFC Вінісіус: «Я прилетів до України лише заради перемоги»

Учасник шоу від В1 ММА – про поєдинок 6 листопада, кар'єру та братів Кличків

| Оновлено 07 листопада 2021, 14:48
6173
0
Екс-боєць UFC Вінісіус: «Я прилетів до України лише заради перемоги»

Досвідчений бразильський боєць ММА, екс-учасник UFC Маркус Вінісіус (24-11-1) 6 листопада у Києві у шоу Mad Cage від В1 ММА зіграє з українцем Олександром Горшечником (16-5).

Після прибуття в Україну спортсмен в інтерв'ю нашому сайту розповів про довгий переліт із Бразилії, поділився думкою про суперника, а також похвалив Олександра Зінченка, який «наводить шуму» у «Манчестер Сіті».

– Маркусе, як долетіли? Напевно, у вас був довгий політ.
– Так, якщо чесно, ми дуже втомилися, адже летіли близько 20 годин. Ми вилетіли з Бразилії до Катару, там у нас була кількагодинна пересадка, після чого ми вирушили до України. Це все непросто фізично, проте на мій настрій у поєдинку це не вплине.

До бою є ще час, я добре відпочину, відновлюся і будуть сповнені сил. До того, перельоти та переїзди для спортсмена – справа звичайна.

– Чи не зіграє все ж таки вам у мінус те, що ви прибули на поєдинок буквально за два дні до нього?
– Однозначно було б краще приїхати сюди за тиждень, або навіть раніше, але це не проблема для нас, адже якщо ми вже погодилися на цей поєдинок, значить, ми робитимемо все від себе залежне, щоб виграти.

– Що скажете про свого суперника – Олександра Горшечника?
– Горщик – чудовий спортсмен, у нього багато досвіду. Я бачив кілька його поєдинків, він завжди віддає себе на повну, він іде вперед, його важко зламати ментально. Втім, мені не вперше зустрічатися з такими серйозними хлопцями, можу хоч згадати свої бої в UFC, там теж були дуже непрості опоненти.

Я прилетів до України лише заради перемоги і збираюся це довести 6 листопада.

– Що цей бій означає для вашої кар'єри?
– Це хороший шанс, щоб повернутись до активних виступів. Мене давно не було в клітці, але я не вважаю це мінусом для себе, а навпаки – мені вже дуже хочеться знову відчути смак перемоги.

Я обіцяю, що вболівальники побачать яскраве протистояння і Олександру точно буде непросто. У мене є в запасі щось, чого він точно не очікує.

– Можете пригадати свій досвід у UFC? Яким він був і що ви із цих виступів взяли?
– Так, свого часу я отримав шанс виступити в найкрутішому промоції по ММА у світі і скористався ним. Результат у мене там вийшов не дуже позитивним – я виграв лише один поєдинок, однак, водночас, я здобув великий досвід, який використав надалі.

UFC це неймовірна структура, яка дала всім бійцям віру та шанс показати себе. Для українських хлопців буде круто, якщо В1 ММА зможе показати себе також. Я вірю, що їм це вдасться.

– Що ви взагалі знаєте про Україну? Що чули про наших спортсменів?
– Знаю вашу країну зі спортивних здобутків. Звичайно, чув про братів Кличків, Андрія Шевченка, Олександра Усика. Зараз у «Манчестер Сіті» грає ваш хлопець Олександр Зінченко, він там із нашими бразильцями наводить галасу.

Також я знаю про Еліну Світоліну, вона дуже класна тенісистка. Загалом у вас хороші досягнення у спорті, і я радий, що виступатиму в Україні.

Трансляцію турніру від В1 ММА дивіться у суботу о 18:00 на Megogo.

B1 MMA MMA
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.