Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 листопада 2021, 13:39
117
0

Как определить сумму ставки и когда ее менять?

| Оновлено 04 листопада 2021, 13:39
117
0
Как определить сумму ставки и когда ее менять?

Найчастіше кожен гравець стикається зі спокусою спробувати виграти все за 1 хід, розмістивши вдало ставку на велику суму. Але досвідчені професіонали вважають, що потрібно дотримуватись одного головного фінансового правила. Якою б стовідсотковою була впевненість у прогнозі, все одно на це парі виділяється не більше 1/10 від усіх грошей, що є в персональному банку клієнта. Так досвідчені беттори роблять собі якусь "подушку безпеки", розуміючи, що далеко не всі парі, навіть "вернякові", заходять. І лише вміння контролювати банкролл буде реальним шансом поборотися за перемогу на ставках з букмекерами.

"Десятина" - не універсальне число

Швидше, це той максимум, вище якого вкрай небажано переходити, вибираючи суму для ставки. Крім досвіду гравця, експерти також радять враховувати, визначаючи ліміт перед конкретним парі, виходити також із того, наскільки часто грає клієнт контори. І 10 відсотків ставить той, хто робить трохи більше 10 разів на місяць. Коли інтенсивність зростає до 20 парі, краще обмежуватися 7-ма відсотками. І так далі: до 50 ставок – не більше 5% на 1, до 100 – максимум 3%. Якщо ж активність гравця така, що він робить понад сотню ставок, розумно при цьому обмежуватися лише 1-м відсотком банку.

Для новачків рекомендують робити свої розрахунки на "системі плато"
Багато хто саме її вважає точною та досить ефективною системою розподілу своїх коштів. При цьому в основі лежить 2 фактори: конкретний діапазон та сума ставок для даного відрізка. За правилами, парі фіксовані, але допускається вихід беттор за межі того чи іншого діапазону. Просто при цьому також рівень ставки - вона, виходячи із ситуації, може ставати більшою або меншою.

Пояснити краще з використанням прикладу

Гравець має початковий банк, що становить 500 доларів. Він робить ставки на однакові суми, по 15 доларів, доки його сума не зросте до 750 доларів (в ідеалі, інший ліміт - зниження до 400 доларів). Досягши запланованої позначки, необхідно збільшити розмір своєї ставки - до 20 доларів. Хоча не виключено, що вважатимуть за краще залишити суми парі на тому ж рівні. Якщо ж банк іде в мінус, то потрібно не тільки скоротити суми парі. Крім цього, рекомендують подумати про перегляд свого підходу і до того, які події обирати.

У будь-якому випадку потрібен планомірний підхід і максимальна самоорганізація. Ставки пов'язані з грошима, а ті люблять лад.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дюбуа отримав новий статус після відмови Усика від поясу IBF
Бокс | 26 червня 2024, 12:22 5
Дюбуа отримав новий статус після відмови Усика від поясу IBF

Даніель став повноцінним чемпіоном і в бою проти Джошуа захищатиме титул

Легендарний Менні Пак'яо назвав найкращого боксера сучасності
Бокс | 25 червня 2024, 15:44 0
Легендарний Менні Пак'яо назвав найкращого боксера сучасності

Філіппінець високо оцінив Наою Іноуе

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.