Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 листопада 2021, 11:39
101
0

Ставки на вольову перемогу

Що таке вольова перемога? Визначення та плюси та мінуси таких ставок

| Оновлено 04 листопада 2021, 11:39
101
0
Ставки на вольову перемогу

Футбол цікавий тим, що у матчі сюжет може змінюватись на 180 градусів. На цьому можна добре заробляти, передбачаючи подібні повороти. Особливо добрий плюс може принести ставка на вольову перемогу. Так, це має високий ризик, але іноді, чітко проаналізувавши все, на нього можна і зважитися.

Що таке вольова перемога?

Термін зрозумілий та досить популярний.
Це ситуація у футболі, коли команді (клубу чи збірній) вдається переграти суперника, хоча вона по ходу поєдинку програвала в рахунку. Це може бути і 2-1 після 0-1, і, наприклад, ситуація, коли команда відкриває рахунок, після чого пропускає двічі у відповідь, але зрештою переламує знову хід матчу і досягає 4-2. Головний критерій, щоб колектив перемагав, програючи у ході гри. Таке відносно часто буває в Англії, але трапляється і в топ-матчах Прімери, Бундесліги та інших турнірів.

На сайтах букмекерських компаній можна знайти навіть спеціальну ставку
У своїй лінії подібну опцію використовує наприклад Melbet. Не можна сказати, що її зараз знайти можна в розписі до будь-якого футбольного матчу, але, пошукавши, можна знайти десь поставити на переможний "камбек".

Найпростіше грати в "лайві"

Буває так, що влітає відвертий "дурень": одна команда душить, душить, а друга випадково відкриває рахунок. Сигнал для бетторів: можна проаналізувати варіант з парі на те, що виграє все ж таки суперник. Тим більше, що після того, як рахунок стає 0-1, на клуб (збірну) котирування змінюються, стаючи більш привабливими.

Бажано ставку підготувати

Навіть спостерігаючи у режимі онлайн, потрібно, не гарячкуючи, проаналізувати ситуацію. Подивитися, в якій формі команди зараз і як провели попередні зустрічі, яка мотивація та чи складні оптимальні склади. Можна перевірити, чи робила сторона, на яку ви хочете ставити, вольові перемоги із цим суперником і взагалі останнім часом. Грубо кажучи, якщо пропустив фаворит, особливо такий, якому подібні старти звичні (наприклад, як "Ліверпуль" зразка минулих років), то шанс того, що він відповість 2-3 своїми голами, висока.

Плюси та мінуси ставок

Головний недолік - це необхідність швидко, але об'єктивно проводити аналіз. З одного боку, небажано помилитися, з іншого, зволікаючи, можна дочекатися, що рахунок вирівняють і цінність ставки впаде. Зате у разі перемоги можна здобути відчутний профіт, хоча ви, по суті, "заряджаєте" на того, чию перемогу й так чекали.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.