Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 23:52
2177
7

Шериф – Інтер. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Чи буде ще одна сенсація від колективу Юрія Вернидуба?

| Оновлено 03 листопада 2021, 23:52
2177
7
Шериф – Інтер. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 3 листопада, у Тирасполі на стадіоні «Шериф» відбудеться матч четвертого туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють молдавський «Шериф» та міланський «Інтер». Стартовий свисток німецького рефері Фелікса Цвайєра із Берліна прозвучить о 22:00 за київським часом.

Шериф


Колектив Юрія Вернидуба – головна сенсація групового раунду, на кожен матч якої тепер чекають із великим нетерпінням уболівальники по всій футбольній Європі. Після двох важких виїзних поєдинків проти мадридського «Реала» (2:1) та міланського «Інтера» (1:3), тираспольський «Шериф» нарешті повертається на рідну арену з метою повторити успіх стартового матчу проти донецького «Шахтаря» (2:0). Парадокс, але українському любителю футболу, який не належить до персональних фанатів Вернидуба, підтримувати «жовто-чорних» у майбутній грі – моветон, оскільки кожен новий успіх молдавської команди ризикує закрити дорогу «гірникам» навіть до Ліги Європи УЄФА.

Вимірювати силу та поточний стан кондицій «Шерифа» за матчами на внутрішній арені не має жодного сенсу з досить простої причини – опоненти чемпіонату лише в одному з дев'яти останніх матчів зуміли вразити його ворота. Та й то від тієї зустрічі проти «Зімбру» (1:1) вже встигло пройти майже два місяці. «Оси» вважають за краще грати у яскравий контратакувальний футбол, що не вдалося їм повною мірою реалізувати у грі на «Джузеппе Меацца», але якщо Вернидуб зробив правильні висновки, то шанси у молдавського колективу точно будуть.

Інтер


З іншого боку, підопічні Сімоне Індзагі за ці два тижні зуміли показати настільки якісний футбол у рамках Серії А, що повірити у підсумковий успіх Шерифа буде досить складно. «Змії» все ще зберігають за собою можливості пробитися в раунд плей-оф, а оскільки два матчі, що залишаться після цього поєдинку, проходитимуть для них проти прямих конкурентів, то ситуація знаходиться виключно в руках «Інтера». Незважаючи на поразку на старті групового етапу від мадридського «Реала», міланський колектив зараз виступає значно впевненіше, ніж у той період сезону.

На внутрішній арені команда Індзагі розташувалася на першому місці в списку тих команд, які мріють наздогнати «Наполі» та «Мілан», які вже встигли створити для себе відокремлені умови конкуренції в межах чемпіонських перегонів. При цьому, «змії» вже досягли позначки в 28 забитих м'ячів, що дозволяє їм вважатися найбільш результативною командою Серії А в новому сезоні. Попередні матчі «Інтера» проти «Удінезе» та «Емполі» (2:0) були проведені на досить високому рівні для того, щоб можна було прогнозувати можливий успіх «нерадзуррі» і на міжнародній арені.

Орієнтовні склади


«Шериф»: Атанасіадіс – Крістіано, Дуланто, Арболеда, Костанца – Аддо, Тілль – Траоре, Коловос, Кастаньєда – Яхшибоєв.

«Інтер»: Ханданович – Бастоні, де Врей, Шкрініар – Перішич, Барелла, Брозович, Відаль, Думфріс – Мартінес, Джеко.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості зможуть вивезти з поля суперників, як мінімум, один набраний бал, і при цьому сама гра має всі шанси стати доволі результативною. Нашою ставкою буде позиція – «Інтер» не програє і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 2.48 за лінією Parimatch.

3 листопада, середа

«Шериф» – «Інтер»
Тираспіль. «Шериф». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Фелікс Цвайєр (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 1:4
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Наверняка ещё и очки возьмут с интером
Saar
Хаах 0-3, як і писав нижче пару часів назад. А наставили мінусів)))
_+_
На одном сайте видел прогноз 2:2
Andrey Drach
Смішний прогноз ....