Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2021, 15:52
1487
1

Віктор ВАЦКО: «Колос став заручником свого прогресу»

Фахівець – про чергову поразку команди з Ковалівки

| Оновлено 01 листопада 2021, 15:52
1487
1
Віктор ВАЦКО: «Колос став заручником свого прогресу»
УПЛ

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував поразку «Колоса» від «Львова» (0:1) у матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги.

«Колос» став заручником свого прогресу. Команда досягла результатів, які на порядок вищі ніж ситуація і рівень цієї команди, і зараз вони стараються тягнутися до цих результатів, але вони просто нездатні, в них немає рівня, немає класу. Дуже просте пояснення. Вони попрацювали на трансферному ринку, вони підписали хороших, добротних футболістів. Ми бачили Сітчінаву в «Інгульці», ми бачили Нурієва в «Минаї», той же Золотов, Дієго, Ренан. Не можна сказати, що вони помилилися з цими гравцями, але ще один важливий момент, «Колос» раніше покладався на футболістів досвідчених, як Вадим Мілько, Володимир Лисенко, Андрій Богданов, можливо, вже через вік вони «не витягують».

Вони лідери роздягальні, нові лідери не викристалізовуються. Тут питання, що в колективі, як сприймаються нові гравці. Нурієв був лідером в «Минаї», Сітчінава був лідером «Інгульця», як вони сприймаються серед тих лідерів, які є зараз у «Колосі». Другий момент - тренерська зміна. Пішов Костишин, але залишився весь тренерський штаб. Що хотіли змінити? Кого хотіли стряхнути? Коли в тебе половина команди ховається від м’яча в грі з Металістом – також тренеру важко щось будувати. Коли прийняв, віддав, закрився. В президента день народження, команда грає вдома лобову гру за шість очок і вони грають, як зайчики, яких трусить. Два удари по воротах», - сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Нада менять тренера и весь тренерский состав я об этом говорил.И убирать Костышына с клуба вообще.Он ушёл с тренерского мостика а мысль его так и осталась темболее он замом и всё равно доносит свою мысль.Слишком долго он в клубе сварились.Пора делать перезагрузку.Как сделала Александрия всё почистила это пошло на пользу.Смотрите как растёт команда укрепяться и будет игра.Если президент Колоса не сделает выводы и реально уберёт Костышена что бы на мозг не капал будет толк.