Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2021, 12:43
1324
4

«Класика» УПЛ. Рух та Олександрія розписали мирову

Колектив Юрія Гури не може перемогти вже четвертий матч УПЛ поспіль

| Оновлено 01 листопада 2021, 12:43
1324
4
«Класика» УПЛ. Рух та Олександрія розписали мирову
УПЛ

Після кубкового матчу із «Зорею» головний тренер «Руху» Леонід Кучук з різних причин зробив глобальні кадрові ротації у стартовому складі. Замість Бандури, Гагуна, Ляха, Кухарука, Кузика, Притули, Кондракова і Стаменковіча, на поле вийшли Паньків, Мисик, Федорчук, Сич, Альваренга, Таллес, Мартинюк і Борячук. Юрій Гура після кубкового поєдинку також зробив суттєві перестановки в складі своїх підопічних.  Замість Гороха, Кожушка, Дришлюка, Копини, Мустафаєва, Мельника і Фомби у гру вступили Білик, Бабогло, Калюжний, Мірошниченко, Демченко, Цуріков та Рибалка.

Перший момент матчу виник біля воріт господарів поля, але Мірошниченко пробив сходу вище воріт. Гравці «Олександрії» продовжували більше володіти м’ячем, але пройти оборонні редути суперників було не просто. В хід пішли дальні удари у виконанні Демченка і Кирюханцева, але досвідчений Паньків ліквідовував загрози.

В середині тайму «Олександрія» віддала ініціативу рухівцям, які подовгу розігрували атаки, але небезпечних моментів біля воріт Білика не виникало. Гості діяли на контратаках, одну з яких намагався головою завершити Кирюханцев, але пробив неточно. Напруга на полі наростала і арбітру Пасхалу доводилося часто зупиняти гру, фіксуючи порушення правил. Міг забити гол у «роздягальню» господарів Дубра, який головою замикав передачу Мірошниченка, але Паньків знову вибрав правильну позицію.

Другий тайм також активніше розпочали олександрійці, у яких на вістрі атак замість Спінеллі на поле вийшов Устименко, до речі, один з авторів кубкових голів у ворота «Металіста 1925». Згодом до замін вдався і Леонід Кучук, намагаючись підсилити атакувальні дії, задіявши у поєдинок Кондракова і Кузика.  На полі з’явився і Мустафаєв, який у попередній грі оформив кубковий дубль.

Проте небезпечних моментів біля воріт обох суперників не виникало. Захисники продовжували вчасно випереджати суперників і знімати напругу біля власних воріт. Пожвавлення на трибунах викликала вилазка Кондракова до штрафного, але Рибалка ліквідував загрозу. Гості відповіли небезпечним ударом Мустафаєва, але Паньків знову контролював цю ситуацію.

В компенсований час господарі після вилучення Кузика залишилися в меншості. Проте «Олександрія» так і не зуміла здобути першу перемогу над «Рухом» -  в 3-й грі. В підсумку безвиграшна домашня серія «Руху» продовжується в чемпіонаті 4 гри: три нічиї та поразка. Збільшилася до 5-ти матчів і безвиграшна гостьова серія «Олександрії» в УПЛ: чотири нічиї та поразка.

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур.

«Рух» – «Олександрія» - 0:0

  Руніч, 15, Сич, 36, Альваренга, 84, Кузик, 90+1 – Демченко, 68, Устименко, 70, Бабогло, 75

 Кузик, 90+3 (друге попередження)

«Рух»: Паньків – Мисик, Білий, Мартинюк, Сич – Карасюк – Руніч (Кузик, 58), Федорчук (Притула, 76), Таллес (Стаменковіч, 86), Альваренга – Борячук (Кондраков, 58).

«Олександрія»: Білик – Цуріков, Дубра, Бабогло, Мірошніченко – Рибалка, Демченко (Мустафаєв, 68), Калюжний – Третьяков, Спінеллі (Устименко, 46), Кирюханцев (Кожушко, 68).

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Удари (у площину): 1 (0) – 8 (6)
Кутові: 2 – 2
Оффсайди: 1 – 1.

РУХ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 8°C

Події матчу

90’
Орест Кузик (Рух Львів) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Миша
Я теж навіть зразу й не зрозумів про що це вони мирову
Maksim Dimitrov
Поменяли))) оперативно
Maksim Dimitrov
Світову. Перевод от бога
_+_
Переименовали бы движей по названию спонсора - Галицька Свіжина. Может шевелиться бы начали.