Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1064
4

ГЕЦКО: «Турбує, що Динамо та Шахтар не мають кваліфікованих нападників»

Експерт висловився про грандів українського футболу

ГЕЦКО: «Турбує, що Динамо та Шахтар не мають кваліфікованих нападників»
ФК Динамо Київ

Колишній форвард збірної України Іван Гецко після перемог «Динамо» та «Шахтаря» в УПЛ поділився очікуваннями від їхніх матчів у Лізі чемпіонів проти «Барселони» та «Реала».

«Турбує, що в лавах «Динамо» та «Шахтаря» немає кваліфікованих центральних нападників, які б створювали проблеми суперникам у Лізі чемпіонів. Також не сподобалося, як кияни грали з «Маріуполем» у кубковому поєдинку та вчора наприкінці матчів. Переконаний, що їм дісталося на горіхи від Мірчі Луческу. Так безладно діяти — це насамперед неповага до себе.

Далеко не безгрішні у захисті і «гірники». Згадайте, яких позиційних помилок вони припускалися, коли чернігівці зрівнювали рахунок. Добре, що футболісти «Десни» рідко грали в один-два торкання з використанням флангів, інакше «Шахтарю» довелося б нелегко.

Матчі в Лізі чемпіонів? Сподіваюся, що кияни та донеччани усвідомлюють, що саме ці поєдинки будуть визначальними. У разі невдачі про єврокубкову весну можна буде забути.

Шанси «Динамо» я оцінюю вище. Все ж таки, «Барселона» зараз переживає кризу, до того ж, каталонці залишилися без головного тренера, який у міжсезоння підбирав виконавців під свій стиль. Якщо кияни досягнуть успіху у відборі, зіграють компактно біля свого штрафного майданчика, а ще й першими заб'ють, то все має вийти.

Більш складне завдання у «гірників». Дуже багато залежатиме від того, чи зможуть вони видертися з психологічної ями після розгрому від «Реала» у Києві. І хоча мадридці — фаворити, але й їхній захист не видається непрохідним. Тому «Шахтареві» треба спробувати довести це. Хочу побажати киянам та донеччанам максимальної концентрації. Вчора її командам не вистачало», – сказав Гецко.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Ляшенко
ШД цілком може купити у вас Пейшото, як свого часу Тайсона і Марлоса.
cucumber
а вот у Металлистов есть Пейшото и Марлисон.