Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2366
3

Олег ФЕДОРЧУК: «Атака Динамо не здатна добити суперника»

Фахівець оцінив гру «Динамо» та «Шахтаря»

Олег ФЕДОРЧУК: «Атака Динамо не здатна добити суперника»
ФК Динамо Київ

Український тренер та експерт Олег Федорчук прокоментував результати матчів «Динамо» та «Шахтаря» у 13-му турі Української Прем'єр-ліги. Нагадаємо, кияни обіграли «Маріуполь» з рахунком 3:2, а «гірники» розгромили «Десну» з рахунком 4:1.

«Для киян повторився недавній кубковий матч. «Динамо» легко даються голи, після чого концентрація втрачається. Думаю, проблема в тому, що в обороні «біло-синіх» – молоді футболісти, яким вдається грати надійно лише тоді, коли вони діють уважно. Динамівській молоді поки бракує майстерності та досвіду, щоб спокійно та впевнено закінчити поєдинок. Тому і тренер нервує... Крім того, немає також стабільної гри і в атаці «Динамо», яка не здатна елементарно добити суперника – зробити контрольний постріл. Нема кому це зробити... Перемоги кияни здобувають, але осад залишається. У цьому головна проблема.

У «Шахтаря» інша ситуація... Пам'ятається, перед домашнім матчем із «Реалом» «гірники» розгромили «Зорю», а потім зазнали краху у грі з мадридцями. Якщо судити за рахунком, поєдинок із «Десною», звичайно ж, дався «Шахтарю» легше, ніж «Динамо» – з «Маріуполем». Якби не один нюанс... Гол, пропущений від «Десни», викликає велику тривогу. Безбородько фактично декласував оборону «гірників». Не виключено, що трансферна вартість двох захисників, які грали проти Безбородька у гольовому епізоді, значно зменшиться. Група атаки «Шахтаря» - хороша, відмінно комбінує та взаємодіє у складних ситуаціях, але слід пам'ятати, що бразильці у виїзних матчах змінюються на гірший бік. «Гірникам» належить зіграти в Мадриді і як там покажуть себе легіонери, незрозуміло. До речі, Безбородько забив гол у стилі Бензема...»

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
paryc
Лизнул кротов по самые гланды
Роман Порывай
А чого ж Таврія Федорчука теж не вміє добивати суперників, та перемоги чергує з поразками та нічиїми? Чи легше оцінювати чужу, а не свою працю?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил