Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 30 жовтня 2021, 00:19
2757
0

Ураган – Лічені. Прогноз і анонс на матч основного раунду Ліги чемпіонів

Закріпити успіх у матчі з зухвалим дебютантом

| Оновлено 30 жовтня 2021, 00:19
2757
0
Ураган – Лічені. Прогноз і анонс на матч основного раунду Ліги чемпіонів
НФК Ураган

У п'ятницю, 29 жовтня, івано-франківський «Ураган» проведе другий поєдинок у рамках основного раунду Ліги чемпіонів з футзалу. Суперником команди Максима Павленка стане косовський «Лічені», який цього сезону дебютував на євроарені.

«Ураган» стартував у домашньому міні-турнірі з переможного результату в матчі проти азербайджанського «Араза», хоч «дракони» і не змогли уникнути нервової кінцівки. У першому таймі івано-франківці завдали двох результативних ударів у ворота суперників, а після перерви азербайджанці відіграли один гол. Господарі майданчика цілком могли перемогти з розгромним рахунком, але підвела реалізація. Один тільки Данило Абакшин мав безліч відмінних можливостей для взяття воріт, так і не зумівши вразити ціль.

«У першому таймі зіграли дуже погано. Обидва м'ячі пропустили через грубі помилки. Особливо за першого не було реальної гольової ситуації. Думаю, у другому таймі зіграли краще. Проте проблеми у складі сказали своє слово. Хлопці змогли після перерви втілити сказане їм у перерві. «Ураган» - хороша організована команда. Хоча вони мають у складі молодих гравців, вони довгий час виступають разом. І сьогодні показали себе з найкращого боку», – зазначив після матчу з івано-франківцями наставник «Араза» Жозе Алесіо.

«Лічені» розпочав свій дебютний єврокубковий похід із попереднього раунду. Там косовари обіграли турецький «Тавшанчали» (5:0), англійську «Хелвесію» (7:6) та господарів майданчика німецький «Вайлімдорф» (3:2). Продовжили переможну ходу футболісти «Лічені» й у стартовому поєдинку основного раунду, обігравши румунський «Юнайтед Галац» з рахунком 6:4.

«Лічені» було засновано зовсім недавно – 2019-го. Одного сезону команді вистачило для виходу до Суперліги, а потім «Лічені» з ходу став не лише чемпіоном, а й виграв Кубок Косова. Головним суперником «Лічені» у чемпіонському сезоні став «Лібурн», який поступився найближчому супернику «Урагану» як у фінальній серії чемпіонату, так і у поєдинку за кубковий трофей. У поточному національному чемпіонаті команда з міста Дренас провела три матчі, набравши чотири очки.

Оскільки на кону стоїть єдина путівка до елітного раунду, майбутня зустріч має велике значення. Додамо, що «Лічені» став першим клубом із Косова, якому українська влада дозволила проводити матчі на території нашої країни.

Прогноз Sport.ua: перемога «Урагану».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ураган» - «Лічені».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.