Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 29 жовтня 2021, 23:15
1310
0

ПСЖ - Лілль. Прогноз та анонс на матч Ліги 1

Чемпіон їде у гості до лідера першості

| Оновлено 29 жовтня 2021, 23:15
1310
0
ПСЖ - Лілль. Прогноз та анонс на матч Ліги 1
Getty Images/Global Images Ukraine

Відкриватиме програму 12-го туру Ліги 1 його центральний матч. Чинний чемпіон, «Лілль», їде у гості до лідера нинішньої першості, зіркового ПСЖ. Обидві команди беруть участь у Лізі чемпіонів наступного тижня, тому поєдинок винесли на п'ятницю.

ПСЖ

Цього сезону гра ПСЖ не відповідає тому космічному за іменами складу, який вдалося зібрати в Парижі. Проте, навіть такого рівня гри команді Маурісіо Почеттіно вистачає для того, щоб впевнено лідирувати у Лізі 1 із 28 очками в активі. Проте дві єдині втрати очок у нинішньому сезоні в чемпіонаті ПСЖ допустив в останніх трьох турах – поразка від «Ренна» та нічия з «Марселем», які посідають п'яте та четверте місця у чемпіонаті відповідно.

На тижні перед матчем французькі ЗМІ вкотре анонсували довгоочікуваний дебют Серхіо Рамоса за ПСЖ саме у матчі з «Ліллем». Хоча з огляду на попередній досвід не виключено, що дебют знову буде відкладений. Точно не допоможе команді Почеттіно у матчі Ашраф Хакімі, який відбуває дискваліфікацію. Також під питанням участь у матчі Ліонеля Мессі, Кіліана Мбаппе та Леандро Паредеса. Гарантовано не зіграє й Марко Верратті, котрий вибув на місяць.

Особливо важливим цей матч може стати для Мессі. Незважаючи на 3 голи у Лізі чемпіонів, у чемпіонаті Франції він ще не забивав. І забити свій дебютний гол у Лізі 1 у матчі з чинним чемпіоном – це було б дуже красиво. Але з невідомих причин Мессі пропустив тренування ПСЖ у четвер.

«Лілль»

Минулого сезону «Лілль» сенсаційно залишив ПСЖ без чемпіонства. Але було зрозуміло, що втриматись на такому рівні клубу буде дуже складно – не ті ресурси та кадрові можливості. І влітку побоювання підтвердилися – «Лілль» продав кілька важливих гравців, серед яких і голкіпер Майк Меньян, який перейшов до «Мілана».

Зрозуміло, що все це разом з необхідністю грати в Лізі чемпіонів і розриватися на два фронти не могло не позначитися на рівні результатів команди. Але навряд чи хтось думав, що просідання вийде настільки серйозним – зараз команда йде лише десятою. Проте щільність у чемпіонаті Франції дуже висока – від другого місця відокремлює лише 6 очок.

Історія зустрічей

Цей матч буде вже 79-м між ПСЖ та «Ліллем» у Лізі 1 за всю історію. Невелика перевага на боці парижан – 30 перемог проти 26. Ще 22 матчі завершилися внічию. А ось у різниці голів перевага ПСЖ досить серйозна – 99-79.

Прогноз на протистояння

Однією з головних причин невдачі ПСЖ минулого сезону Ліги 1 називали недостатню мотивацію. Але зараз і зіркової команди Маурісіо Почеттіно, напевно, не буде проблем із мотивацією в поєдинку з «Ліллем», який і відібрав у них чемпіонський титул. Тому наша ставка – перемога ПСЖ, коефіцієнт – 1,38.

29 жовтня, п'ятниця

ПСЖ – «Лілль»
Париж. Стадіон «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом
Футбол | 10 травня 2024, 23:59 12
Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом

Циганков та Довбик відзначилися результативними передачами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.