Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 29 жовтня 2021, 00:04
2306
0

Фленсбург-Хандевітт – Мотор. Прогноз і анонс матчу Ліги чемпіонів

Запоріжці гостюють у срібного призера Бундесліги

| Оновлено 29 жовтня 2021, 00:04
2306
0
Фленсбург-Хандевітт – Мотор. Прогноз і анонс матчу Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Зустріч «Фленсбург» - «Мотор» відбудеться у четвер, 28  жовтня, в Німеччині. Початок поєдинку о 21.45 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».   

Після дуже важливої перемоги над «Динамо Бухарест» та суттєвого покращення своїх турнірних позицій чемпіону України знову належить зіграти проти топової європейської команди, а таких у нашій групі зібралося чимало. Сьогоднішнього вечора «Мотор» побореться проти німецького «Фленсбурга», який у минулому розіграші чемпіонату Німеччини набрав порівну очок з «Кілем» і поступився чемпіонством своїм споконвічним суперникам лише за додатковими показниками.

У нинішньому сезоні німецький клуб поки виступає не так успішно. У Бундеслізі суперник «Мотора» на даний момент займає дуже невисоке як для себе шосте місце. У семи проведених поєдинках підопічні Майка Махулли, який очолює «Фленсбург» із сезону 2017/2018, здобули чотири перемоги, зазнали двох поразок і одну зустріч завершили внічию. Втім, срібний призер минулої першості провів менше ігор, ніж основні конкуренти, але відставання від лідерів «Магдебурга» та «Фюхсе Берлін» як для старту сезону все одно пристойне. На додачу до всього «Фленсбург» вже встиг вилетіти з Кубка Німеччини, сенсаційно програвши на ранній стадії середняку ​​Бундесліги «Ерлангену» – 26:29.

Не надто ладні справи у «Фленсбурга» і в Лізі чемпіонів. У п'яти проведених поєдинках німецький клуб зазнав чотирьох поразок і лише один матч проти французького «ПСЖ» завершив внічию. Однак тут знову варто зробити знижку на силу нашої групи, а до справді несподіваних результатів можна віднести лише виїзну поразку від португальського «Порту».

Результати матчів «Фленсбурга» у Лізі чемпіонів сезону 2021/2022:

16 вересня. «Фленсбург» (Німеччина) – «Барселона» (Іспанія) – 21:25

23 вересня. «Порту» (Португалія) – «Фленсбург» (Німеччина) – 28:27

29 вересня. «Фленсбург» (Німеччина) – «ПСЖ» (Франція) – 27:27

13 жовтня. «Віве Кельце» (Польща) – «Фленсбург» (Німеччина) – 37:29

21 жовтня. «Веспрем» (Угорщина) – «Фленсбург» (Німеччина) – 28:23

Група В. Турнірна таблиця.

1. «Віве Кельце» (Польща) – 10 очок (6 ігор)

2. «Веспрем» (Угорщина) – 8 (5)

3. «Барселона» (Іспанія) – 8 (5)

4. «ПСЖ» (Франція) – 5 (6)

5. «Порту» (Португалія) – 4 (5)

6. «Мотор» (Україна) – 4 (5)

7. «Динамо Бухарест» (Румунія) – 2 (5)

8. «Фленсбург» (Німеччина) – 1 (5)

У складі «Фленсбурга» традиційно зібрано багато висококласних гандболістів і також традиційно більшу частину ростера займають легіонери. З 27 гравців заявлених на Лігу чемпіонів лише десять представляють Німеччину. Відповідно, у команді перебувають одразу сімнадцять іноземних майстрів ручного м'яча.

З величезної кількості зіркових гандболістів «Фленсбурга» варто виділити голкіпера збірної Данії Кевіна Меллера, який у червні став тріумфатором Ліги чемпіонів у складі іспанської «Барселони». Серед польових гравців найбільшу загрозу для суперників на старті сезону становлять шведський лівий крайній Хампус Ванне (29 закинутих м'ячів у Лізі чемпіонів) і лівий данський напівсередній Ханс Менсінг, на рахунку якого 26 точних кидків у найсильнішому клубному турнірі Європи. Втім, на особливу увагу у «Фленсбурзі» заслуговує кожен другий гравець. Чого тільки варті персони Олімпійських чемпіонів з Данії Мадса Ларсена (розігруючий) та Лассе Свана (правий крайній), які не дуже успішно розпочали сезон, але завдяки своїй індивідуальній майстерності можуть вирішити результат окремо взятого матчу.

Запорізький «Мотор» вирушив до Німеччини у своєму звичному складі як для початку цього сезону. Як і раніше, перебувають у лазареті білоруський голкіпер Іван Мороз і литовський правий напівсередній Йонас Трухановічус.

Поєдинок проти «Фленсбурга» стане серйозним випробуванням для «Мотора». Господарі є фаворитом майбутнього протистояння, незважаючи на те, що український клуб знаходиться в турнірній таблиці вище за представника Бундесліги. Втім, не найкраща ігрова форма «Фленсбурга» на старті сезону залишає запоріжцям шанси на успіх, але трансформувати їх у набрані очки буде дуже складно.

Прогноз Sport.ua: перемога «Фленсбурга»

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Фленсбург-Хандевітт» - «Мотор».

 

Олексій Коляго
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі
Футбол | 15 квітня 2024, 18:35 7
Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі

Рогер Шмідт вирішив застосувати ротацію складу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.