Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 29 жовтня 2021, 20:02
919
0

Тренер Перемоги: «Вперше зіткнувся з такою неадекватною поведінкою фанатів»

Сергій Воробей – про бійку під час матчу проти «Сум»

| Оновлено 29 жовтня 2021, 20:02
919
0
Тренер Перемоги: «Вперше зіткнувся з такою неадекватною поведінкою фанатів»
screenshot

Головний тренер «Перемоги» Сергій Воробей прокоментував скандал, який виник у виїзному матчі його команди проти «Сум», який завершився нападом місцевих фанатів на гравців, тренерів та персонал «Перемоги».
 
«Фанати «Сум», які перебували на початку матчу за парканом, вже з середини першого тайму почали поводитися неадекватно: кидали пляшки до нашого штрафного, потім петарду, фаєр.
 
За підсумками нападу на нашу команду наприкінці матчу постраждали п'ять футболістів «Перемоги», які звернулися за медичною допомогою. У хлопців гематоми, побої. Мені також дісталося. Отримав удари в гомілкову кістку і спину.
 
Чесно кажучи, вперше у кар'єрі зіткнувся з такою неадекватною поведінкою вболівальників. Буває, ультрас між собою воюють, але щоб прорватися до поля, до технічної зони і там влаштувати бійку з газовим балончиком, із залізом у руках... Це нонсенс. Тому, звичайно, всі ми зазнали стресу, від якого досі відходимо.
 
Я думаю, покарання мають зазнати ті, хто організував усе це, хто проривався на поле. Ці фанати вже у середині другого тайму ламали паркан і намагалися прорватися до поля.
 
Зрозуміло, що футбол – це протистояння, суперництво. Але воно має бути чесним, шанобливим один до одного і без агресії. Коли ж у гру втручаються треті сили, це аж ніяк не прикрашає наш футбол, за нього тоді стає соромно», – сказав Воробей.
 
ВІДЕО. Бійня на полі. Матч Суми - Перемога закінчився масовою бійкою

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.