Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 жовтня 2021, 06:21
1036
1

САЛЕНКО: «Петраков вчинив правильно, повернувши до збірної Маліновського»

На вирішальний матч відбору ЧС-2022 у збірній України мають бути всі найсильніші

| Оновлено 27 жовтня 2021, 06:21
1036
1
САЛЕНКО: «Петраков вчинив правильно, повернувши до збірної Маліновського»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський (№18)

Найкращий бомбардир чемпіонату світу-1994 прокоментував рішення Олександра Петракова повернути до збірної України Руслана Маліновського.

«Не викликати Маліновського на попередній збір було помилкою. Сам Петраков зізнався після матчу з Боснією, що не було гравців, яких можна випускати на заміну. Виїзний матч із Боснією та Герцеговиною вирішальний для нашої збірної. Потрібно зібрати всіх креативних гравців, які будуть у формі. Я сподіваюся, що і Буяльський, і Зінченко, які пропускали попередні матчі збірної через травми, будуть у строю.

Список Петракова: принципи закінчилися, відступати нікуди

У будь-якому разі, вважаю, Петраков зробив правильно, що повернув у збірну Маліновського. Інша річ, як тренер його використовуватиме. У центрі поля у нас є Зінченко, Буяльський, Маліновський. Щоправда, Зінченко я зараз не знаю, в якій формі перебуває. Маліновський, як я бачу, набрав форму. Напевно він зіграє в Одесі з Болгарією, Петраков подивиться, як може його використати. Далі буде п'ять днів відпочинку. У Боснії та Герцеговини ж буде матч із Фінляндією. Це нам також на руку. Вони набігають та часу на відпочинок у них буде менше.

Гармаш у нападі? Я не впевнений. Ми все ж таки розуміємо, що Гармаш – це не нападник. Луческу його випускає в атаку, але це не його позиція. Він є гравцем середини поля. Відібрати м'яч, віддати – у цьому він сильний. А обігравати у штрафному та забивати – це зовсім інші вміння. Поки що Гармаша у стартовому складі збірної України я не бачу», - сказав Саленко.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GELO88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил