Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 жовтня 2021, 17:25
126
0

WePlay AniMajor отримав нагороду DGTL STAR MRTH # 5

Змагання з Dota 2 в Києві пройшли більш, ніж успішно

| Оновлено 25 жовтня 2021, 17:25
126
0
WePlay AniMajor отримав нагороду DGTL STAR MRTH # 5
WePlay Esports

​Кампанія турніру WePlay AniMajor отримала нагороду DGTL STAR MRTH як видатна Digital-кампанія.

Digital-кампанія WePlay AniMajor, проведена WePlay Esports, провідною компанією холдингу WePlay Holding, стала лауреатом нагороди DGTL STAR MRTH #5. Учасники онлайн-голосування та експертне журі, в тому числі CEO і керівники відомих компаній, оцінили кампанію і роботу, виконану в області маркетингу, SMM, digital PR і створення контенту із застосуванням кращих практик SEO. В ході DGTL STAR MRTH від MMR відзначаються компанії, які грамотно використовують цифрові інструменти для створення і просування проектів в Інтернеті.

WePlay Holding

«Ця нагорода – визнання наполегливої роботи всієї команди WePlay Esports. Під час реалізації проекту ми подолали безліч труднощів і постаралися зробити все можливе, щоб провести видатну кампанію. Це ознака того, що ми знаходимося на правильному шляху, вплітаючи креатив у ретельно продумані стратегії для створення проектів, що запам’ятовуються, таких як WePlay AniMajor», – говорить Олена Дальська-Латошевіч, директорка з PR і комунікацій WePlay Holding.

Церемонія нагородження відбулася 21 жовтня в рамках DGTL STAR MRTH #5. Проекти оцінювали виходячи з їх складності, результатів та ефективності.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.