Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
123
0

WePlay стала стратегічним партнером американської платформи OTK

Український холдинг інвестував у стрімінг-ком'юніті

WePlay стала стратегічним партнером американської платформи OTK

WePlay Esports починає освоювати нові ринки, а саме найприбутковіший американський. Українська компанія стає стратегічним партнером стрімінг-ком’юніті, відомим як OTK.

One True King відомий тим, що організовує події, на яких виступають відомі стримери Twitch, але історично ця організація, якій всього кілька років, мала відносно аматорський рівень виробництва.

7 червня 2022 року, під час трансляції з WePlay Esports Arena L.A., WePlay Esports та OTK оголосили про партнерство. Це перший партнерський захід на майданчику WePlay у США, і він знаменує старт активної діяльності арени.

Фінансові умови угоди не розголошуються, але в дописі організації в Твіттері зазначено, що WePlay є стратегічним інвестором, крім того, що він допомагає в організації живих подій та інших медіаактивностей. 

Перше співробітництво відбудеться в рамках OTK Games Expo, що пройде на арені WePlay Esports у Лос-Анджелесі вже 8 червня.

OTK відома своїми веселими шоу, створеними командою з одинадцяти творців контенту. Кожен із них є відданим своїй справі ентузіастом геймінгу та має на меті розвиток напряму медіапродакшену у рамках діяльності ОТК. Організація, заснована 2020 року, вже стала одним з найпопулярніших стримінгових брендів у світі, за словами Dexerto. А нещодавно, 12 березня 2022 року, ОТК здобула нагороду за найкращу організацію контенту у рамках The Streamer Awards.

Досвід WePlay Esports у сфері кіберспортивних подій має підсилити ініціативи ОТК, спрямовані на спілкування з геймінг-аудиторією у новому, нетрадиційному форматі. Використання інтегрованих AR- та VR-можливостей кіберспортивної арени WePlay Esports Arena L.A. та технічний досвід команди WePlay допоможуть вийти на новий рівень виробництва контенту. Для WePlay це партнерство прискорить здійснення стратегічної мети компанії – ширше охоплення американського ринку.

Побачити нову арену WePlay в Лос-Анджелесі можна у відео з презентації співробітництва.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.