Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 жовтня 2021, 14:33
1839
0

Аталанта – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Містере Гасперіні, а Руслан Маліновський вийде нарешті в старті?»

| Оновлено 24 жовтня 2021, 14:33
1839
0
Аталанта – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 24 жовтня, у Бергамо на стадіоні «Атлет Адзуррі д'Італія» відбудеться матч дев'ятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцева «Аталанта» та «Удінезе». Стартовий свисток рефері Лівіо Марінеллі з Тіволі прозвучить о 13:30 за київським часом.

Аталанта
 

Колектив Джан П'єро Гасперіні не надто радує своїх шанувальників стабільністю результатів останнім часом. Від цього безпосередньо страждає позиція «Богині» в турнірній таблиці Серії А, де вона поступово повертається до стану міцного середняка, кайдани якого і намагалася скинути кілька останніх років. Уже більше місяця минуло з моменту, коли «Аталанта» востаннє вигравала хоча б у двох матчах поспіль, а її поразка посеред тижня в Лізі чемпіонів УЄФА від англійського «Манчестер Юнайтед» (2:3) ускладнює життя команди ще й на міжнародній арені.

Саме болючий шок від невдачі на «Олд Траффорд», яка відбулася на тлі переваги відразу в два м'ячі за ходом гри, і вважається найбільш складним викликом для «оробічі» в прийдешньому поєдинку. «Аталанти» доведеться серйозно братися за справу, тому що не за горами відтинок сезону, коли їй належить постійно перебувати в протистояннях против найбільш сильних команд країни, так і до оформлення путівки в євровесну команда Гасперіні має пройти ще дуже довгий шлях.

Удінезе
 

«Маленькі зебри» вважалися небезпечним суперником тільки на старті сезону, коли примудрялися перебувати в лідируючій групі завдяки трьом поспіль перемогам. Однак, потім, команда програла вдома «Наполі» (0:4), після чого їй так і не вдалося жодного разу здобути перемогу, проте мова йде про події місячної давнини. Підопічні Луки Готті поступалися за цей період як суперникам рівня «Роми» (0:1), так і розписували мирову проти «Болоньї» (1:1), але з кожним новим туром їхні позиції в турнірній таблиці знижувалися все сильніше, а на прийдешню гру вони заходять із дев'ятої сходинки.

Щільність в італійській Серії А не дозволяє командам опускати руки без належної боротьби, бо шанс як піднятися, так і опуститися за табелем про ранги має абсолютно кожна команда. Для «Удінезе» найближчим часом заплановані поєдинки проти досить серйозних суперників на кшталт «Інтера» або «Лаціо», тому в грі проти «Аталанти» клуб із Фріулі повинен спробувати свої сили в протистоянні з потужним опонентом. Виходить, що у «біло-чорних» буде своєрідний іспит, ось тільки чи готові вони до нього?

Орієнтовні склади
 

«Аталанта»: Муссо – Пеццелья, Паломіно, Ловато – Мехле, Коопмейнерс, де Роон, Дзаппакоста – Пашаліч – Мюріель, Ілічіч.

«Удінезе»: Сільвестрі – Нуйтінк, Самір, Бека – Арслан – Удогіе, Уолес, Макенго, Стрігер-Ларсен – Бету, Пуссетто.

Прогноз на протистояння
 

Ми вважаємо, що гості на поточний момент не можуть скласти повноцінну конкуренцію майбутнім суперникам, тому у господарів буде шанс відійти від прикрої поразки в єврокубках. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» переможе і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 2.46 за лінією Parimatch.

24 жовтня, неділя

«Аталанта» – «Удінезе»
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д'Італія». 13:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Лівіо Марінеллі (Тіволі, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.