Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 жовтня 2021, 19:28
1261
0

Чорноморець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи перервуть «моряки» безвиграшний серіал зі «Львовом»?

| Оновлено 23 жовтня 2021, 19:28
1261
0
Чорноморець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець

У суботу, 23 жовтня, в рамках 12-го туру Прем’єр-ліги «Львів» в Одесі зустрінеться з «Чорноморцем», який не перемагає в чемпіонаті з 21 серпня впродовж 7-ми ігор поспіль: три нічиї та чотири поразки.

Чорноморець

Матч турнірних сусідів, та ще й команд, які перебувать серед аутсайдерів чемпіонату, завжди несе у собі інтригу. «Чорноморець» після повернення до УПЛ на своєму полі ще не святкував перемог – у 4-х іграх: по дві нічиї та поразки, при цьому пропускаючи голи у кожному матчі. Загалом же «моряки» пропускають голи впродовж 11-ти матчів чемпіонату - 25 м’ячів.

Однією з «родзинок» матчу в Одесі є і те, що головний тренер «Львова» Олег Дулуб у 2017 році був головним тренером «Чорноморця», провівши на тренерському містку «моряків» 12 ігор. В суботу для Дулуба буде ювілейний, 40-й, матч в статусі головного тренера трьох різних клубів УПЛ. А нинішній керманич «моряків» Юрій Мороз після домашньої поразки в минулому турі від «Вересу» зазначив: «Не було везіння та останнього удару по воротах суперника. Були проблеми в кінцівці атак і не було результату».

Львів

В Одесу «Львів» вирушив після двох поспіль домашніх поразок, причому динамівцям містяни програли з розгромим рахунком 1:4. На полях же суперників львівський клуб обходиться без нічиїх в чемпіонатах впродовж 10-ти ігор: три перемоги та сім поразок. В останньому виїзному матчі «Львів» зумів здолати «Минай», а цього разу може здобути 30-ту перемогу в УПЛ.

На полях суперників воротарі «Львова» пропускають голи в чемпіонатах ще з 11 грудня 2020 року впродовж 11-ти ігор – 22 голи. Цього разу містяни можуть пропустити і 200-й гол в УПЛ (ще 3 м’ячі). До нового протистояння суперники підходять без кадрових втрат – дискваліфікованих футболістів немає.

Історія зустрічей

Загалом матчі «Чорноморця» та «Львова» завершувалися в УПЛ без жодної нічиї: три перемоги в активі львівського клубу та одна – в одеського. При цьому «моряки» на своєму полі ще очок зі «Львовом» не набирали. Востаннє «Львів» виступав в Одесі ще 16 вересня 2018 року і зумів здобути перемогу з рахунком 1:0 – завдяки голу Бруну.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Солов’яна  (Київ), який проведе лише 2-й матч в УПЛ. Як «Чорноморець», так і «Львів» за Солов’яна матчів в чемпіонатах ще не проводили.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Кучерук, Кадірі, Біловар, Вантух, Путря, Михайленко, Смирний, Ісаєнко, Кузик, Цитаїшвілі, Ванат.

«Львів»: Костик, Лєка, Якімець, Зозуля, Брікнер, Грисьо, Довгий, Політило, Чір’як, Ернест, Нич.

Прогноз на матч

«Чорноморець» налаштований здобути довгоочікувану першу домашню перемогу в сезоні та ще й над сусідами по турнірній таблиці. Спрогнозуємо у суботньому протистоянні мінімальну вікторію «моряків». 

23 жовтня, субота

«Чорноморець» – «Львів»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.