Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 22 жовтня 2021, 18:38
834
0

Гінтарас САВУКІНАС: «Динамо здивувало грою 7 на 6»

Наставник «Мотора» – про перемогу над клубом з Бухареста

| Оновлено 22 жовтня 2021, 18:38
834
0
Гінтарас САВУКІНАС: «Динамо здивувало грою 7 на 6»
ГК Мотор. Гінтарас Савукінас

Головний тренер запорізького «Мотора» Гінтарас Савукінас, лівий крайній Захар Денисов, а також наставник і гравець бухарестського «Динамо» прокоментували результат поєдинку Ліги чемпіонів, в якому чемпіон України здобув перемогу з рахунком 28:27.

Гінтарас Савукінас, головний тренер «Мотора»:

– Мої вітання з чесною грою в сьогоднішньому матчі й подяка команді гостей. Звичайно, ця гра була дуже щільною, я вважаю, що вона справді була практично рівною. На жаль, не у всіх гольових моментах ми досягли успіху, в тих, яких, звичайно, могли. Спасибі ще раз команді. Ми готували особливі конкретні речі на цього суперника і сам опонент, звичайно, також готувався на нас. Сьогодні «Динамо» здивувало грою 7 на 6, ми на неї не чекали. І, звичайно ж, якби не сейв Комка в кінці й те, що нам вдалося забити, нам би не принесло ці два бали, але на щастя, ці два очки наші.

Захар Денисов, лівий крайній «Мотора»:

– Дуже дякую за гру, я навіть не назву це грою, це була справжня битва. І сьогодні вона сподобалася не тільки нам, а й нашим уболівальникам. Що стосується «Динамо», то ми знали, що це за команда і що в Лізі чемпіонів вона опинилася не випадково. Це топ-виконавці, топ-тренери, вони показали це з першої домашньої гри з «Кельце». Ми знали, що це буде за гра і тренер говорив, якщо ми сьогодні все віддамо, то переможемо, так і було. Я був на майданчику пліч-о-пліч з хлопцями, по-моєму, всі сьогодні виклалися по максимуму. Так, напевно, в кінці, трошки удача нам посміхнулася більше. Просто хочу сказати спасибі за цю гру і за ці емоції.

Хаві Паскуаль, головний тренер «Динамо Бухареста»:

– Мої вітання «Мотору». Гра сьогодні була рівною, я вважаю, що моя команда не заслужила на такий рахунок, хоча б одне очко ми повинні були завоювати. Ми багато готувалися, але у «Мотора» був чудовий щільний захист. Ми намагалися уникнути агресивності в захисті 6 - 0. Так само вважаю, що ми добре зіграли в атаці 7 на 6. Але рахунок такий, який він є, результат саме такий.

Халіфа Гедбейн, воротар «Динамо Бухареста»:

– Мої вітання усій команді «Мотор» з цією перемогою. Гра була дуже складною, дуже щільною і рівною. Ми також багато не зробили того, що хотіли. За останні десять секунд ми буквально втратили шанс добитися нічиєї і завоювати один бал. Це все, що я можу сказати про цю гру.

Джерело ГК Мотор
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.