Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 02 листопада 2021, 15:57
15954
13

Усе ще без пропущених. Барселона стримала натиск Динамо U-19

Команди Ігоря Костюка і Оскара Лопеса так і не змогли відкрити рахунок

| Оновлено 02 листопада 2021, 15:57
15954
13
Усе ще без пропущених. Барселона стримала натиск Динамо U-19
ФК Динамо Київ

Паралельно з виступами основної команди київського «Динамо» на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА, юнаки столичного клубу під керівництвом Ігоря Костюка випробовують свої сили в спеціальному турнірі в своїй віковій категорії під назвою Юнацька ліга УЄФА. Треба сказати, що виступи підростаючого покоління «біло-синіх» проходили куди більш успішно, аніж у їхніх вікових колег.

Кияни стартували з двох перемог над лісабонською «Бенфікою» та мюнхенською «Баварією» з загальним рахунком 8:0, що перед стартом третього туру робило їх повноцінними господарями ситуації в квартеті E. А оскільки грати доводилося на полі каталонської «Барселони», то подібні вихідні позиції були доволі доречними для українського клубу.

«Блаугранас» на старті єврокубкової кампанії, так само, як і «Динамо», стартували з перемоги, обігравши вдома німецьку «Червону машину», проте потім юнацький склад каталонського клубу, разом зі старшими колегами, здійснив невдалий візит до столиці Португалії, де отримав своїх чотири м'ячі за кілька годин до того, як «старші» отримали свої три. На позиції підопічних Оскара Лопеса та їхні шанси на вихід до наступного раунду такі результати впливали не дуже-то й сильно, а найбільші побоювання у них викликала можливість дострокового виходу киян до наступного раунду єврокубків.

За великим рахунком, особливої ​​різниці в системі гравців «Барселони» різного віку побачити не вдалося. Перед нами за ходом усього поєдинку розвивалася звична «тікі-така», проте виконавська майстерність молодих футболістів явно не дотягувала до необхідного рівня. Як підсумок, господарі поля, якщо і створювали свої моменти, то залишали їх без належного завершення, на радість конкурентам, які намагалися грати в доволі обережному стилі.

Ігор Костюк правильно прочитав ключову загрозу з боку опонентів – гру на флангах, тож крайніх захисників «Динамо» практично неможливо було помітити в підключеннях до атак, але замість цього команда отримувала додатковий ступінь надійності в обороні. Що ж стосується атаки, то тут столичні колектив намагався діяти максимально просто – через закидання на Діалло м'яч завантажувався до чужого штрафного, а вже там головна зірка атакуючої лінії української команди намагався розвивати ситуації.

«Біло-сині» в такому стилі створили собі не просто два повноцінних гольові моменти, а й завершили їх влучаннями м'яча в штанги чужих воріт. Подібними діями в першому і другому таймах відзначалися Попов і Царенко відповідно, однак удачі в своїх ударах так і не знайшли. Напевно, ці гольові ситуації можна було вважати кращими для забитих м'ячів із боку господарів, бо суперники не давали регулярно заходити на ударні позиції.

При цьому, сказати, що гра проходила в розслабленому стані, також не можна було. Команди постійно перебували в боротьбі у центральній лінії і кілька разів її градус зашкалював за рівень спортивної. У «Барселони» також були гольові моменти на тлі такої гри, але Нещерет в окремих ситуаціях під завісу обох таймів зробив усе, аби українські вболівальники не переживали за «суху» серію команди Костюка. Як підсумок, голів у цій грі ми так і не побачили, але і без якісного футболу з боку юних виконавців теж не залишилися.

У наступному турі київське «Динамо» буде на своєму полі приймати каталонську «Барселону». Гра запланована на 2 листопада.

Юнацька ліга УЄФА. Груповий етап. Група E. 3-й тур.

«Барселона» U-19 – «Динамо» Київ U-19 - 0:0

  Гаррідо, 29, Касадо, 52, Сола, 85, Касас, 90+4 – Попов, 42, Боль, 55, Волошин, 88

«Барселона» U-19: Рафус – Вальє (Альба, 75), Ріад (Касас, 90+3), Альмейда, Хуанола – Сола, Касадо, Гаррідо – Фуентес (Гайлан, 46), Барбера (Луцці, 72), Акомач.

«Динамо» Київ U-19: Нещерет – Вівчаренко, Дячук, Боль, Бенедюк – Яцик, Бражко, Царенко (Скрипник, 90) – Діалло, Попов (Горбач, 84), Волошин.

Арбітр: Александр Буко (Бельгія).

Стадіон: «Міні Естаді» (Барселона, Іспанія).

Удари (у площину): 18 (9) – 8 (5)
Кутові: 6 – 1
Оффсайди: 0 – 1.

БАРСЕЛОНА U-19 - ДИНАМО КИЇВ U-19. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sauron
Діти Динамо видали феноменальний старт.
Phantom1993
Молодцы ребята, надеюсь многие попадут в первую команду
fedd1979
Ну, ніхто особливо ні накого не тиснув. Доволі така добротна гра, але по штангах бити не потрібно. На завершальних стадіях слід бути трохи напористішими
Умник
Ты ж не закроешь этим пацанам дорогу.
Зимой диалло бражко Волошин Попов это потенциальные претенденты попасть на сборы с командой.
Диалло может играть уже легко в первой команде.
Yura Юрий
мда, судя по статистике
Удары (в створ): 18 (9) – 8 (5)
Угловые: 6 – 1
именно первые сдерживали ))))))
terhoha
Один удар у ствір воріт у Динамо. Офігенний натиск. Навчись заголовки писать.
LomUs17
Ну что ж, теперь по аналогии нужно Костюка на главную команду ставить. А ксули, с молодёжью-то вон оно как! Всё проще же пареной репы наверное...
wladimir_skidan
Так и не смогли открыть счет
________________
Мне просто любопытно а счёт 0-0 это не счёт уже? Если у автора статьи спросить с каким счётом закончился матч, то интересно как он ответит если счёт не был открыт?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил