Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:49
2553
0

Манчестер Юнайтед - Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Маліновський їде в гості до Роналду

| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:49
2553
0
Манчестер Юнайтед - Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Одним з найцікавіших матчів середи в Лізі чемпіонів буде протистояння в Манчестері - «Червоні дияволи» приймуть на своєму полі «Аталанту» Руслана Маліновського. Ситуація в групі F після двох турів досить заплутана, тому турнірне значення цей матч матиме дуже велике.

«Манчестер Юнайтед»

Для «Манчестер Юнайтед» груповий етап цьогорічної Ліги чемпіонів почався з сенсаційної поразки на виїзді від «Янг Бойз». З огляду на хід тієї зустрічі, ту поразку можна назвати непорозумінням, але очок від цього в турнірній таблиці у команди Оле Гуннара Сульшера більше не стало.

Важка перемога вдома над «Вільярреалом» у другому турі, вирвана на останніх секундах, дозволила «Червоним дияволам» трохи виправити турнірне становище. Але воно залишається досить хитким, тому в матчі з «Аталантою» права на помилку немає - навіть нічия може створити серйозні проблеми з виходом до плей-оф.

До матчу з «Аталантою» «Юнайтед» підходить не в найкращому настрої. Повернення після матчів збірних для команди Сульшера вийшло вкрай невдалим - поразка 2:4 від «Лестера» в центральному матчі туру АПЛ, яке ускладнило турнірне становище МЮ і на внутрішній арені: тиск на команду дуже високий.

До матчу з «Аталантою» «Манчестер Юнайтед» підходить не без кадрових втрат. Травмований зірковий новачок, захисник Рафаель Варан, під питанням також участь у матчі його співвітчизника, Антоні Марсьяля.

«Аталанта»

«Аталанта» в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів, на відміну від підопічних Суьшера, «свої» очки поки що не втрачала: нічия на виїзді з «Вільярреалом» і домашня перемога над «Янг Бойз» - хороший графік для виходу до плей-оф. Тепер завдання команда Гасперіні - в двоматчевому протистоянні з «Ман Юнайтед» набрати не менше очок, ніж суперник.

Після паузи на матчі збірних команда Гасперіні, на відміну від МЮ, повернулася успішно, розгромивши на виїзді «Емполі» - 4:1. Руслан Маліновський у цьому матчі лише вийшов на заміну - досить дивно, враховуючи, що українець, на відміну від багатьох партнерів по команді, не грав за збірну в цьому вікні. Незважаючи на перемогу над «Емполі», в Серії А справи у «Аталанти» йдуть приблизно так само, як і у МЮ в АПЛ - шосте місце на даний момент.

Кадрові втрати у «Аталанти» перед матчем з «Ман Юнайтед» набагато серйозніші, ніж у господарів: травмовані основний лівий латераль Робін Госенс, захисники Берат Джімсіті, Рафаел Толой і Ханс Хатебур, а також чемпіон Європи, атакуючий хавбек Маттео Пессіна. Всі - або тверді гравці основи, або, принаймні, з основної обойми.

Прогноз на протистояння

У світлі кадрових проблем «Аталанти», «Манчестер Юнайтед» виглядає явним фаворитом майбутнього матчу. Наша ставка - перемога господарів, коефіцієнт 1,8.

20 жовтня, середа

«Манчестер Юнайтед» – «Аталанта»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 134
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.