Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 жовтня 2021, 03:32
8626
8

Два красиві голи. Дніпро-1 вдома впевнено переміг Колос

Мінімум добу підопічні Йовічевіча будуть на третьому місці

| Оновлено 17 жовтня 2021, 03:32
8626
8
Два красиві голи. Дніпро-1 вдома впевнено переміг Колос
СК Дніпро-1

У новому сезоні обидві команди грають нерівно, чергуючи перемоги з поразками, і зовсім рідко завершують свої зустрічі внічию. Так, дніпряни тільки один раз в 10 матчах розходилися миром зі своїми суперниками, а «Колос» в перших трьох турах двічі закінчував ігри з нічийним результатом, а потім або набирав три очки, або залишався при своїх. Забігаючи вперед, відзначу, що і ця зустріч нічиєю не завершилась.

Наставники команд трохи здивували своїми стартовими складами. Так, у господарів поля в запасі залишилися досвідчені Лучкевич, Чуже, Ді Франко і Адамюк. У свою чергу Сергій Кузнецов не випустив з перших хвилин Гавриша, Мілька, Нурієва, Лисенка і Сітчінаву. Причини, звичайно, різні, але ж ще зовсім недавно всі перераховані вище футболісти вважалися гравцями основи. Як би там не було, склади виявилися цілком бойовими і матч розпочався без розвідки. Причому явно активніше заграв «Дніпро-1».

Вже на 4-й хвилині справа з меж штрафного майданчика небезпечного удару завдав Гуцуляк, але Фісюн перевів м'яч на кутовий. На 16-й хвилині метрів з семи прямо по центру пробивав Довбик і знову голкіпер ковалівської команди виручив своїх партнерів. А ще через дві хвилини Джурасек бив по чужих воротах і влучив прямо у воротаря.

І все ж саме підопічні Ігоря Йовічевич незабаром повели в рахунку. Дубінчак з лівого флангу навісив м'яч у штрафний майданчик гостей, від голови захисника «Колоса» м'яч відлетів на лінію штрафного, де до нього з льоту приклався Ігнатенко. Удар вийшов сильним і точним, та таким, що Фісюн вже не зміг його дістати.

Господарі поля продовжували атакувати великими силами і незабаром все той же Ігнатенко знову пробив здалеку, але тепер вище воріт. А потім «Дніпро-1» забив свій другий гол. Сталося це після того, як Богданов порушив правила поблизу свого штрафного майданчика і Довбик на 38-й хвилині чудово виконав стандарт, пробивши лівою ногою в правий від себе кут воріт. Відчайдушний стрибок воротаря «Колоса» виявився марним.

А що ж гості? Тільки після двох пропущених м'ячів вони, нарешті, стали більше думати про атаку. Але до перерви так нічого суттєвого і не створили.

На самому початку другого тайму у «Колоса» на поле вийшов досвідчений форвард Лисенко. І саме він взяв участь на 50-й хвилині в досить перспективній контратаці своєї команди, яку завершував Ром. Бив той зряче, перебуваючи трохи правіше, лівою ногою у дальній кут. М'яч із дзвоном вдарився в штангу і покотився уздовж лінії воріт. Буквально тут же господарі поля відповіли непоганим ударом у виконанні Піхальонка, але Фісюн опинився на місці.

Далі пішла гра на зустрічних курсах, де все ж гостріше діяли футболісти «Дніпра-1». Так, в одному з епізодів на 55-й хвилині після прострілу зліва від Ігнатенка трохи не вистачило Гуцуляку, щоб замкнути його небезпечну прострільну передачу.

Час минав, а рахунок на табло стадіону «Дніпро-Арена» не змінювався. Та й моментів біля обох воріт помітно поменшало. Тільки на 78-й хвилині Ді Франко, що вийшов на заміну, опинився з м'ячем прямо перед Фісюном, проте не зумів переграти його в «ближньому бою». А на 84-й хвилині Дубінчак здійснив вражаючий рейд по лівому флангу і, прибігши до штрафного майданчика, пробив по воротах, але не влучив.

В підсумку господарі поля виграли сьомий матч в нинішньому чемпіонаті країни, піднявшись на третє місце в турнірній таблиці. А ось «Колос» зазнав вже п'ятої поразки в семи останніх поєдинках і, як і раніше, більше засмучує своїх вболівальників як результатами, так і грою.

Українська Прем'єр-ліга. 11 тур.

«Дніпро-1» - «Колос» - 2:0.

 Ігнатенко, 23, Довбик, 38.

 Джурасек, 12, Дубінчак, 58, Ігнатенко, 69 - Богданов, 36, Лисенко, 66.

«Днепр-1»: Кожокару - М. Кравченко, Логінов, Сваток, Дубінчак - Ігнатенко, Піхальонок (Білл, 90+3) - Назаренко (Чуже, 73), Джурасек (ді Франко, 73), Гуцуляк  (Ярмолюк, 85) - Довбик.

«Колос»: Фесюн - Ром, Павловець, Новак, Чорноморець (Гавриш, 82) - Чурко, Задоя (Мілько, 59), Богданов, Ільїн (Дієго, 82), Костишин (Велетень, 62) - Ренан (Лисенко, 46).

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка).

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

ДНІПРО-1 - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korrektno
Д-1 з заслуженою перемогою!
Проте, залишається актуальним пост після зустрічі з М-1225:
"Білл найкорисніший в команді, не рахуючи Дубінчака і Довбика, відпрацьовує, старається, дружить з м"ячем і з розумом (тренер не використовує чомусь). Гуцуляк - байдуже, ліниво. Про інше: не вражає."
Відтак, викликає сумніви позиція Йовічевіча. Заміна за лічені секунди виглядає насмішкою над хлопцем. Так поступати в невимушеній ситуації - просто пригнічувати.
cucumber
Петраков должен обратить внимание на единственного нормального нападающего. Выпускают всяких инвалидов по блату, а нормальному игроку не пробиться в главную команду страны.
Віталій Ткачук
Дивився матч з 58- ї хвилини. Я, хоч і симпатизую Дніпру, але незрозуміло завдяки чому вони пройдуть в єврокубках умовний Рапід. Про Білла окрема розмова: він каші не псує, випускай його хоч на 20 хвилин, а не в доданий час.
P.S. Колос - дно, а ця команда представляла нас в єврокубках.
ozzy
хорошо шо избавились от супряги б№я
DV
Гуцуляк выглядит инородным телом в Днепре. Надеюсь пока... Ну и опять же второй тайм значительно слабее первого.
~#~
Игра уровня первой лиги. Голевые удары вышли отменными. Но и в первой нехило бьют.)
konstantinpraha
Пащиму стенка не прыгала?