Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 жовтня 2021, 10:48
3611
1

Андрій КОТЕЛЬНИК: «Ф'юрі зараз найсильніший в світі серед супертяжів»

Спеціаліст – про ситуацію в хевівейті

| Оновлено 14 жовтня 2021, 10:48
3611
1
Андрій КОТЕЛЬНИК: «Ф'юрі зараз найсильніший в світі серед супертяжів»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі Андрій Котельник поділився своїми враженнями про перемогу Тайсона Ф'юрі над Деонтеєм Вайлдером.

«З'ясовували стосунки найсильніші в світі супертяжі й приховувати не буду: враження - колосальне. Після бою я зловив себе на думці, що нещодавній суперник Олександра Усика - Ентоні Джошуа, не випадково уникав зустрічі з Ф'юрі і Вайлдером. Найпотужніші атлети. Якщо відверто, то спочатку здавалося, що Вайлдер з його божевільними ударами розтрощить британця, який був якимось незграбним. Однак почався бій і поступово стало очевидно, що потенціал у Ф'юрі більший. А ближче до чемпіонських раундів почала позначатися і перевага Тайсона в функціональній підготовці.

Я вперше був присутній в США на поєдинку за участю знаменитих супертяжів і впевнений, що всі 30 тисяч глядачів також залишилися задоволеними побаченим.

Тим не менш, завдяки більш різнобічним діям, Ф'юрі відправив суперника в нокаут, хоча і сам двічі побував у нокдауні. На мій погляд, саме британець зараз найсильніший в світі серед супертяжів.

Чи можливий в перспективі поєдинок Усик - Ф'юрі? Спочатку подивимося, як закінчиться його бій-реванш з Ентоні Джошуа, а вже потім можна буде щось прогнозувати. Поки ж Ф'юрі - найкращий», - сказав Котельник.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Там було не 30 тисяч, а десь 17. Щодо найкращий, то це лише думка. Час покаже.