Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 жовтня 2021, 08:56
5480
6

Олександр ЗАВАРОВ: «Проти Фінляндії Дешам виставить резервний склад»

Спеціаліст – про шанси збірної України посісти друге місце в групі

| Оновлено 14 жовтня 2021, 08:56
5480
6
Олександр ЗАВАРОВ: «Проти Фінляндії Дешам виставить резервний склад»
УАФ

Колишній гравець київського «Динамо», «Ювентуса», збірної СРСР, а також екс-член тренерського штабу збірної України Олександр Заваров поділився думкою про перспективи нашого «націонала» після нічиєї з Боснією і Герцеговиною (1:1).

«Вся боротьба ще попереду. Шанси у збірної України є, вони ніколи не пропадають. Все залежить від самих футболістів і тренерського штабу.

У групі склалася така ситуація, коли багато що пов'язане не тільки з результатом поєдинку в Боснії, але й результатів матчів за участю конкурентів. Ясна річ, що хотілося б сподіватися тільки на себе, але виходить, що потрібно чекати на результати двох інших ігор: Боснія і Герцеговина - Фінляндія і Фінляндія - Франція.

Я думаю, що за три дні до матчу українців у Зениці збірна Франції обіграє Казахстан і достроково вийде до фінальної частини світової першості, а в останній грі з Фінляндією Дідьє Дешам виставить резервний склад. Як би там не було, а нашій збірній потрібно обігравати боснійців і розраховувати, що фіни втратять очки з французами», - сказав Заваров.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
У футболистов других стран радость выступать за сборную, у нас это какое-то вечные интриги и превозмогание. Не хватает сил, яиц, настроения, еще чего-то. В удовольствие когда вы уже будете играть? Даже хорошо, что последний матч решающий. Увидим насколько сильно они хотят сыграть в Катаре, а не просто получить галочку в резюме.
IngvarS
если босняки после игры на синтетике целый час возили сбу на тяжелом львовском газоне, то даже трудно представить как они будут летать в последней решающей игре на своем поле.
если основные 15 футболистов сбу не будут задействованы в товарняке, а посвятят все время сборов восстановлению физических кондиций (выводу молочной кислоты из организма), то шанс выстоять первые 60 минут будет, а если повезет то и забить. главное потом до 65 минуты сделать все замены и не по наитии и.о. главного тренера, а с учетом объективных показателей физического и морального состояния. тогда при изрядном везении и отсутствии бущана в воротах можно даже победить.
suforza1921
Навіть третій склад французів сильніший за фінів, а мотивація у резервістів буде дай Боже. Так що у Суомі небагато буде шансів. Але м'яч круглий. В будь-якому випадку оптимальним для нас підсумком гри Боснія - Фінляндія буде нічия.
Nomad
Если бы, да кабы. Но тогда бы финны с бошняками играли на уничтожение.
Kh75
Финны не только французам влетят, еще и боснийцам, и тогда боснию устроит ничья с нами. И это хорошо для наших, больше мотивирует. Как ответка с финами