Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 10 жовтня 2021, 14:32
10515
13

Мирон МАРКЕВИЧ: «Збірна України справила сильне враження»

Спеціаліст – про перемогу команди Олександра Петракова над Фінляндією

| Оновлено 10 жовтня 2021, 14:32
10515
13
Мирон МАРКЕВИЧ: «Збірна України справила сильне враження»
palloliitto.fi

Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич прокоментував перемогу збірної України над Фінляндією (2:1) у кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Уже було відомо про перемогу боснійців над Казахстаном і тому наших хлопців у Гельсінкі влаштовувала тільки перемога. Ось чому, як кажуть, краса футболу відійшла на другий план. Відчувалося, що українська збірна налаштована рішуче, додав впевненості й швидкий гол. У першому таймі підопічні Олександра Петракова справили сильне враження, схибили хіба що в епізоді з пропущеним голом.

Після перерви діяли вже більше за рахунком, головне було мінімізувати кількість помилок і довести справу до перемоги. Це вдалося зробити, з чим я хлопців вітаю. Однак, щоб домогтися позитивного результату в наступному матчі - з балканцями, потрібно буде продемонструвати більш якісний футбол.

Важливо, що цей поєдинок пройде у Львові, де наша збірна завжди забезпечена потужною підтримкою уболівальників - 12 гравця», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(106)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Обижающийся из Бергамо
Фины намного быстрее боснийцев. Главное правильно настроиться на матч.
У нас хорошая сборная
Bibenco
Да уж, с БиГ будет тяжело.
cucumber
Последние 10-15 минут матча как то не очень сильное впечатление производила. Лично у меня было тревога насчет результата. А в первом тайме действительно хорошо играли.
Lucem Ferre
да все было хорошо, пока в концовке опять не начали играть на отбой, вынося мяч, позорище, против финов на отбой (опять), думал проблема шевченко, а оказывается тут психология у ребят хромает, тренер поменялся, а стыдно все так же, в остальном игра была очень содержательна от наших, в контры выбегали очень организованно и комбинационно, фины не давали играть красиво, но наши все равно умудрялись создавать через розыгрыш мяча и перемещения, пока в конце опять коленки не начали трястись, плевался так что выключить хотелось, пропустили бы в конце было бы вполне поделом, повезло, нужно с этим что то делать, как то говорить с парнями, может какие то тренинги с психологом, не знаю даже, кажется в их возрасте такое уже не лечится, но это просто стыд и позор
Kevko
Сборная действительно сыграла хорошо. Ярмоленко, Яремчук в первую очередь. В целом стартовый состав был определен правильно. Но на замены для усиления игры выходить особо некому. Зубков - инертно, Сидорчук - как всегда, Булеца - кажется рановато в сборную, Довбик - напористо, но со скоростью не очень, не возвращается в оборону, Корниенко - нормально. Три центральных защитника выглядели далеко не монолитом. Забарному, возможно, выдали слишком много авансов
offshorezeli
CheMP, спс за совет.
DK1961
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил