Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 10 жовтня 2021, 02:58
5258
3

Артем ФРАНКОВ: «Будь-яка подача в наш штрафний – інфаркт»

Експерт прокоментував перемогу збірної України в Фінляндії

| Оновлено 10 жовтня 2021, 02:58
5258
3
Артем ФРАНКОВ: «Будь-яка подача в наш штрафний – інфаркт»
УАФ

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков дав свою оцінку перемозі збірної України в матчі проти Фінляндії (2:1).

«Ну, почалося. Перемога не пахне, з нею вітаю всіх! І спасибі тим, хто її нам заслав. Гравець матчу - Ярмола, але благодарочка всім по чолі з тренерами. Ось тільки всі ці сопливо-цукрові захоплення про геніального тренера і найкращих у світі гравців... Але: це тільки перший крок, тепер плей-оф, де-факто плей-оф з босняками. По фізиці побоювання не просто великі - величезні, дай бог, щоб їх казахи стомили!

Але: ми відбивалися весь другий тайм, і часом (Араюурі!) нам відверто щастило. Наздогнали фінів за ударами в отвір тільки в компенсований час (Корнієнко та Шапа). Будь-яка подача в наш штрафний - інфаркт, маса інших проблем, все на якомусь істерико-героїчному надриві. Але: посвяткували вечір і за роботу!

Нагадую про головне: Україна - 8 очок (6 матчів зіграно), Боснія - 6 (5), Фінляндія - 5 (5). Ми ще нікого не відчепили і навіть не обзавелися перевагою! Далі грають: Україна - Боснія і Казахстан - Фінляндія; Боснія - Фінляндія і Франція - Казахстан; Фінляндія - Франція і Боснія - Україна. Невже про настільки очевидні речі потрібно нагадувати?! Чотири очки з Боснією - за ідеєю, друге місце. Але фіни ще можуть нам підсипати перцю, і не один стручок, особливо якщо галли зіллються!», - написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Артем Франков: «Мы отбивались весь второй тайм, и нам откровенно везло, но помню плохо, много выпил».
JohnDoe
Если криво косо смотреть на картинку,то может быть
keegan
На удивление все верно сказано