Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 09 жовтня 2021, 22:19
18857
18

Олександр ПЕТРАКОВ: «Не очікував, що Ярмоленко заб'є з правої ноги»

Наставник оцінив перемогу у відборі ЧС-2022

| Оновлено 09 жовтня 2021, 22:19
18857
18
Олександр ПЕТРАКОВ: «Не очікував, що Ярмоленко заб'є з правої ноги»
uaf.ua

Наставник збірної України Олександр Петраков коротко оцінив перемогу 2:1 в матчі відбору ЧС-2022 проти Фінляндії.

«Я вже про Боснію думаю. Ця перемога нічого не буде коштувати, якщо не обіграємо Боснію. Вони сьогодні Казахстан обіграли, і я вже думаю тільки про наступного суперника. Склад? Вважаю, що це оптимальний зараз склад. Молоді поступово стукають - Корнієнко, Булеца. Коля Шапаренко молодець, добре відіграв. Молодці».

«Звичайно, несподівано, що Ярмоленко забив з правої ноги. Він тягнув сьогодні, лідер команди. Всі молодці. Хлопцям подобається той футбол, який я хочу бачити, але цей футбол дуже витратний по енергії. Хлопці всю гру пресингували, всю гру бігали».

«Підказки Ярмоленку? Я його просто підбадьорював, його по спині вдарили. Він сказав, мовляв, зіграю скільки зможу. Я його як сина підбадьорював: «Давай, Андрюша, тримайся». Зараз летимо додому, буду дивитися матч Боснії. Скажу хлопцям зараз: «Вітаю, забули перемогу, попереду Боснія», - сказав Петраков в ефірі Футбол 1.

Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Scofield Lincoln
Давай отец, ждём победы на боснийцами!
samird
В который раз отмечу. В какой бы Ярмола не был форме, как бы не играл весь матч - он в любой момент может сделать маленький (большой) шедевр в виде гола или паса. Он Мастер. Ждём полтинник!
Артемий Золотарь
Без Малиновского лучше сыграли в пас и хорошо!Он только тянул на себя "одеяло",тормоз!Так что заткнитесь критики Петракова!
andre_lui
С Победой !!!
Роман Гуменяк
Людина переживала весь матч.Ви бачили як він бігав після закінчення матчу і обнімав кожного гравця,наче батько.Дякую команді і тренеру за перемогу.Вперед до наступних перемог і виходу на ЧС.
PFCLviv
Ярмолу потрібно випускати на поле, навіть якщо він має 90 років і ходить з паличкою! Ярмола це дух, боєць і це патріот України і наша легенда! Це боєць і авторитет! Андрюха, так тримати!
inspekcha85
Вот что значит человек приехал из АПЛ...научили Ярмоленко бить правой ногой.Красавец Андрей,всех обманул
Alexander Киев
Ніколи не забувайте, що саме цей тренер - виграв із нашими хлопаками Чемпіонат Світу. Що би він не говорив, як би гарно Малиновський не грав, але Петраков свій рівень показав на результаті
sokolyk
Залиште всі Петракова в спокої! Йому ще до Боснії готуватися. Команда виграла, значить тренер все правильно вирішив! Йому зараз найбільше треба підтримка, хоча б вболівальників...
Bibenco
Сам ты хворый. Почему предыдущие чоловикы обосрались, и махнули рукой на ЧМ? А Петраков даёт результат, поэтому он лучший.
Batya
Красені! Козаки із гетьманом!. Ось відповідь усім диванним експертам стосовно "шмарклів" з приводу Маліни та Зіни ... У сучасному футболі, де усе прораховано на висоті буде команда, яка у ПОВНОМУ складі ПАШЕ у ВІДБОРІ, а ідивідуальна майстерність без бажання ПАХАТИ у ВІДБОРІ НАХ... нікому не потрібна.
Bibenco
Петраков лучший тренер сборной, после Лобановского.
Geniyfootball1985
Як Жадсон би сказав,ле малина,де?