Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 жовтня 2021, 04:18
25976
43

Нуль ударів. Молодіжна збірна України розгромно програла Франції

Перша поразка у відборі вийшла дуже болючою

| Оновлено 09 жовтня 2021, 04:18
25976
43
Нуль ударів. Молодіжна збірна України розгромно програла Франції
Динамоманія

Всі команди у групі, крім нашої, встигли втратити очки в попередніх матчах. Тому навіть нічия з французами (ну а що, Фарери ж змогли) значно покращувала наші шанси на вихід з групи, не кажучи вже про перемогу. В пресі відгуки про молодіжку були стримано позитивні, максимум - нейтральні. Вірилося після двох стартових перемог, що чорна смуга нарешті позаду.

Проте, як виявилося, це були наші рожеві мрії, які розбилися відразу ж. «Галльскі півники» міцно забрали м'яч під свій контроль і почали тероризувати Нещерета. Спершу навісами - флангові захисники Трюффер і Калюлю виконали їх декілька буквально хвилин за п'ять. А далі почалося.

Гуйрі та Адлі зрозуміли, що наш захист дозволятиме багато. Для чого тоді безрезультатні навіси, якщо можна спокійно виходити на ударні позиції і бити? Пас-другий, банальні стіночки - і маємо удари впритул. Що робили захисники - незрозуміло. Нещерет крутився, як білка в колесі, відбиваючи почергово удари Адлі, Гуйрі, Калімуендо-Мюінги та компанії. і найстрашніше те, що атакувати ніхто не збирався. Відбилися, винесли, воротар допоміг - та й добре.

Таловеров перший вирішив, що така гра йому не підходить. Дурний підкат біля бокової лінії, влучання замість м'яча в ногу Трюффера, заслужена червона картка. Граємо більше години ігрового часу в меншості. Звичайно, без жодного натяку на небезпечні наші моменти. Ривок Кухаревича з своєї половини на чужу і невстигання до м'яча - мабуть, найнебезпечніший наш момент. На хвилиночку, захисники знешкодили форварда майже в центрі поля...

І вони справдилися. Ротань зняв з гри Кухаревича з Криськівим, але В'юнник і Желізко вдало влилися в загальну сіру масу на полі і зовсім з неї не виділялися. А французи впіймали кураж.

Особливо варто відмітити Гуйрі. Француз робив все, що йому заманеться. На жаль, це відбувалося в нашому штрафному. Накрутити двох-трьох - не проблема. Пробити рабоною - та запросто. Віддати гольовий пас на Адлі - тримайте.

Четвертий гол теж не змусив себе довго чекати. Шо вискочив на побачення з Нещеретом, в останній момент йому вибили м'яч з-під ніг, проте другим темпом Шеркі пробив нашого воротаря - знову ударом низом.

Ну і знущальний п'ятий гол самі французи не повірили, що забили. Адлі з нульового кута зумів пробити в дальню стійку, м'яч відскочив до Гуйрі, той метрів з 12 бив мимо воріт, влучив у Шеркі - відскок у площину воріт. І знову Нещерет, як і в моменті з першим голом, міг виручити, проте не зумів.

А що наші? Щось там бігли на флангах, Мудрик пробував йти напролом. Виглядало жалюгідно. Як і обрізки біля свого штрафного і прості зупинки після них.

5:0 - зарано наші футболісти (та й, чесно кажучи, і ми) повірили, що криза позаду. Нуль ударів в площину - це було б ще зрозуміло, якби були вони (удари) в напрямку воріт. Проте статистика красномовна - 14:0 за ударами в площину, 4:0 - за ударами повз, 5:0 - за заблокованими...

Відбір на молодіжний Євро 2023. Група Н.

Франція U-21 - Україна U-21 - 5:0.

 Калімуендо-Мюінга, 40, Діоп, 43, Адлі, 54, Шеркі, 68, 80.

 К. Тюрам, 26, Б. Бадьяшіль, 35 - Судаков, 30, Мудрик, 75.

Таловеров, 27 (груба гра).

Франція U-21: Меслье - Калюлю, Саліба, Б. Бадьяшіль (Баде, 58), Трюффер (Гюсто, 70) - Адлі, К. Тюрам (Шотар, 74), Какере - Калімуендо-Мюінга (Шо, 58), Гуйрі, Діо (Шеркі, 58).

Україна U-21: Нещерет - Сич, Таловеров, Батагов, Вівчаренко - Михайленко - Криськів (Желізко, 46), Бондаренко (Білошевський, 59), Судаков (Мудрик, 59), Назаренко (Дубко, 33) - Кухаревич (В'юнник, 46).

Арбітр: Николас Волш (Шотландія).

Стадіон: «Стад Франсіс Ле Бле» (Брест, Франція).

ФРАНЦІЯ U-21 – УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bibenco
Главное что Ротань всех вызвал, и отлично общается с прессой.
axylinam
Для такого перспективного тренера как ротань 5-0 от французов-это отличный результат
avtv5555
Здесь один специалист говорил о молодом и перспективном тренере, который может возглавить национальную сборную. Не дай Бог.
kaka
Узнаю Ротаня а то после победы над сербами стал сомневаться тот ли это тренер..... Теперь вс е нормально
Sandr Evych
Що там Мудрик казав?-"ми французів не боїмося!".Ну й правильно,чого їх боятися,вони ж не кусаються....
P.S.чомусь згадав старий анекдот-Петро ти що всрався?-Так всрався,але не від страху,а від лютої ненависті до наших ворогів...
suforza1921
Якби Русик був справжнім мужиком і справді переживав за молодіжку, мав би після такої ганьби без роздумів подати у відставку. Як можна після такого взагалі в очі вболівальникам дивитися? Сором і стидоба. Але ... Тепленьке місце і нехила зарплата певно вищі від моральних принципів.
lenares85
Там Шевчук говорил о Ротане как тренере сборной он тот еще троль. Но Ротань медиа человек и говорит красиво и спессой общается молодец и игроков для сбборной готовит , только победить никого не может
Віталій Ткачук
Все стало на свої місця. Перемоги над сербами і вірменами були несподіванкою. Сьогодні Руслан показав точно те, що й в минулому відборі - нічого!
zzg77
Вот и есть будущий тренер первой сборной - Руслан Ротань!!! Такой красивой игры наших команд я ещё не видел!!!
fedd1979
Мати рідна, коли буде та гра, що ми на виїзді зі світовим лідером програємо просто в гол чи два? Подивитися на український напад - весь цвіт того, що ми звемо "перспективою". Перспектива чого, тільки цікаво...
cooperchack
Печально,очень печально.
Bibenco
Ждём похвалы даже от уборщиц.
MaX_mole
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
moysha
Ну вы поняли Ротань обложался.
moysha
Питань уже 20-й раз обосрался, а дубовое руководство вместе с Павелко ещё ждут чуда.
Обижающийся из Бергамо
Ротань лучше чем Петраков он не грубит прессе и возьмёт Малиновского.
Victor Podzigun
Комуникабельны,с прессой ведёт себя хорошо ,на прессухе расскажет как он совместно с командой жилы рвал,ночей не спал. Но тренер никакой. НОЛЬ. Но какой хороший ,сладкий. Да Петраков не такой совок,плохой,малину не вызвал. Может принять самостоятельное решение. Но вместе с командой стал ЧМ.
avk2307
Ротань на том месте сейчас, где должен был Петраков тренировать, и у Петракова бы получалось....
Bulba_sumkin
Главное что они ни кого не боялись перед матчем))