Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 08 жовтня 2021, 20:52
5533
14

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Що Петраков зробив з Маліною... Це помилка»

Експерт вважає, що Маліновського потрібно повернути в команду

| Оновлено 08 жовтня 2021, 20:52
5533
14
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Що Петраков зробив з Маліною... Це помилка»
uaf.ua

Екс-директор «Миная» Михайло Кополовець не розуміє, чому тренер збірної України Олександр Петраков так легко відмовився від хавбека Руслана Маліновського.

Після конфлікту гравець «Аталанти» не був включений у список на ключові матчі відбору ЧС-2022.

«Складна для мене ситуація. Добре ставлюся до Петракова, але те, що він зробив з Маліною - взагалі не зрозуміло. Ось ти програєш пару матчів. Ти розумієш, який тиск тоді буде на тебе? Я вважаю, що в збірній не так багато класних футболістів, щоб його не викликати. Ти повинен спілкуватися з гравцем. Поговори з ним, мовляв, Маліна, я на тебе розраховую. А не так, що не хочеш - пішов геть».

«Так, Маліновському не йде в збірній. Згоден, що в збірній не йде, і на Євро ми бачили це. Але не можна людину такого рівня, яка доводить в Італії, не викликати. І не потрібно виносити все це на загальний огляд. Ти думаєш, що у Шевченка не було конфліктів? Були, але ми про них не чули, він їх там гасив».

«Не впевнений, що Петраков сам приймав рішення. Вирішувалося з федерацією. Проблема в тому, що ти влаштував скандал. Ти - виконуючий обов'язки. Завтра тебе прибрали, а Маліновський після тебе буде. Це помилка тренера», - сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч Ліги чемпіонів Реал – Баварія
Футбол | 08 травня 2024, 06:23 0
Де дивитись онлайн матч Ліги чемпіонів Реал – Баварія

Півфінальний матч головного єврокубку пройде 8 травня о 22:00

ВІДЕО. Лунін емоційно привітав джокера суперматчу ЛЧ Реал – Баварія
Футбол | 09 травня 2024, 00:46 1
ВІДЕО. Лунін емоційно привітав джокера суперматчу ЛЧ Реал – Баварія

Хоселу оформив дубль і вивів «Реал» у фінал

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола
Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Что Петраков сделал с Малиной...
_________________________________________________
.
Что сделал? Осеннюю обрезку сделал, чтобы на следующий год лучше родила!
antt
Тут справа в тому що якщо у тебе лише 4 лідери і всі легіонери - і два не беруть участі - один через особисті непорозуміння - це неправильно з боку тренера. На ЧЄ - наші деколи так діяли на полі що думалось щоб швидше залишили цей чемпіонат. Хай якби грали наші у фінальній частині - очікування самого чемпіонату, якісь сподівання на покращення гри це набагато важливіше ніж ці часто три гри на ЧЄ чи ЧС. А так навіть вже завтра чи у вівторок може закінчились наша одісея до фіналу в Катарі, і що далі - чекати на відбір до наступного Євро?!Останнє лише три місяці тому завершилося. А так до Катару ще цілий рік - а наша збірна тут із європейськими середняками борсається, початок чого було закладено ще під керівництвом Шевченка. Так ми що хочемо їх далі долати нашими середнього рівня футболістами?! Хай в збірній Маліновський не краще, але хай принаймні в запасі стоїть, і хоч на пів тайму з такими командами як фіни і боснійці вийде - можливо щось тоді у нього получилося б якщо інші знову будуть грати "на нічию" як у цьому відборі у нас повелося.
Disiny7
Ну не видит Петраков его в сборной, как Андрюша не видел Буяльского.
Кто там кому в карты проиграл - хрен поймёшь, но эти эксперименты с главной командой просто плевок в души болельщиков. Набрал бы уже молодняк свой может толку было больше.
rus
Правду говорит.
wadim Martyniuk
Сам написав, що в Маліновського не йде в збірній....
В збірній мають грати ті гравці, які цього хочуть. Потрібно ставити кращих а не тих хто, хто із себе ставить зірку... при всій повазі до Маліновського, але Маліновський в Аталанті і Маліновський в збірній - два різних гравця
Oleksandr Kelym
Кополовець - ти типолий український мудак ! Ти пишеш: "І не потрібно виносити все це на загальний огляд.."- і тут же це робиш сам! Знаєш чому мовчання золото? Щоб мудаки мовчали !
Гвардіола привчає футболістів: НА ПОЛІ СУДДЯ ЗАВЖДИ ПРАВИЙ! Наші тренери завжди готові свої проблеми скинути на суддів і не проти, щоб і футболісти з суддями сперечалися - а потім дивуються коли вони і тренерів посилають на хер!
Metall86Kh
Опять Кополовец кому интересно мнение этого персонажа который в своё время даже в национальную и молодёжную сборную не попадал, как футболист полный ноль)))!!!
Geniyfootball1985
Откуда этого мега эксперта откопали? какой-то Кент наверное журналюга Мишу пиарит, эксперт херов, всё он знает
Ommm
Абсолютно прав !!! Хотя Руслан любой форме не хуже чем кто либо из средней линии. Но Петраков и Павелко это боль всей Украины !