Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2021, 14:10
4051
10

Григорій СУРКІС: «Люди, які демонструють неповагу до Луческу — дурні»

Почесний член УЄФА підбив підсумки поєдинку між «Динамо» і «Шахтарем» (0:0)

| Оновлено 05 жовтня 2021, 14:10
4051
10
Григорій СУРКІС: «Люди, які демонструють неповагу до Луческу — дурні»
ФК Динамо Київ. Григорій Суркіс

Почесний член УЄФА Григорій Суркіс прокоментував матч 10-го туру чемпіонату України між «Динамо» та «Шахтарем» (0:0), а також зіпсовану зірку Луческу у Донецьку.

- Зустрічалися дві хороші команди. «Класичне» завжди проходить у безкомпромісній боротьбі, з вилученнями. На мій погляд, обидві команди виглядали втомленими, тому що змагальний цикл такий, що неможливо перепочити. Але кожна команда намагалася показати свій клас, свої найкращі якості та забити переможний м’яч чи більше голів, але поєдинок завершився нульовою нічиєю. На мій погляд, обидві команди продемонстрували потужніть двох тренерів, протистояння відбулося між Луческу та Де Дзербі. Воно не виявило сильнішого, «Динамо» зберегло відрив у три очки від «Шахтаря». Тепер гравці поїдуть до своїх молодіжних та національних збірних.

- Чи відчувається дербі саме між тренерами?
- Безумовно, відчувається. Коли Луческу працював у «Шахтарі», а «Динамо» тренували вітчизняні тренери, у наставників був різний менталітет. А тепер за нинішніх наставників команд він схожий. На мій погляд, у цій грі був визначальним величезний досвід Луческу, адже програвши Суперкубок з рахунком 0:3, зазнавши поразки у Мюнхені від «Баварії», перш за все, потрібно було зробити щось таке, щоб команда прийшла до тями і продемонструвала свої найкращі якості, а це дуже складно, враховуючи перельоти та відсутність на своїй тренувальній базі. У «Динамо» було два дні, щоб підготуватися до цього матчу.

До речі, «Динамо» U19, перемігши «Баварію» з рахунком 4:0, було не схожим самим на себе у першому таймі матчу із «Шахтарем», лише у другому взявши себе в руки. Ігор Костюк провів кілька замін, і команда заграла, але втома завжди впливає – це «гирі» на ногах, які заважають продемонструвати свої найкращі якості.

- Як можете прокоментувати інформацію про те, що у Донецьку зірку Луческу зафарбували кольорами «Динамо»?
- Я навіть не хочу коментувати такі речі, які свідчать про неповагу до людини, яка має величезний досвід, величезні заслуги перед українським футболом та сиве волосся. Незалежно від того, кого він тренував до цього, у демократичній країні його перехід до «Динамо» має сприйматися зовсім по-іншому. Люди, які демонструють неповагу до Луческу — дурні, — сказав Суркіс в інтерв’ю програмі «Про Футбол Dsgital».

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 10:15 4
Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024

Головний тренер збірної Англії хотів би бачити більше гравців у заявці своєї команди

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михайло Кудієнко
Дурні ті хто голосують за "опзж"...
Igor Krasnenko
так у нас пів країни дурні, це не для кого не секрет. Тому ми і живемо так. Як не янукович так інші маріонетки олігархів у президентах. Зараз монобільшість можно змінити все але нажаль як жили так і живемо під олігархами.
Диванний Експерт
Дурні, бо такі як ти, Сурок, можуть без страху красти. Ти б своє рило закрив.Під час трансляції матчу показали VIP ложу. І хто там сидів? Сурок в компанії з кучмою і льовочкіним. Ну прямо «еліта» України. Це по твоєму «розумні» ? Урод.
PFCLviv
А ти злодій, який обкрадає Україну!
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Дураки, это мало сказано.
Вадим Кузьменко
И это чучело ещё что то говорит про уважение?
Микола
А я, как и абсолютное большинство болельщиков футбола, «такую личную неприязнь я испытываю к потерпевшему (к Грише Суркису), что кушать не могу…»
Konrad
Що може сказати жид про інших людей?