Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2021, 23:17
4203
11

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Була рівна гра, Динамо і Шахтар хотіли перемогти»

Наставник оцінив нічию в матчі УПЛ

| Оновлено 03 жовтня 2021, 23:17
4203
11
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Була рівна гра, Динамо і Шахтар хотіли перемогти»
shakhtar.com

У матчі 10-го туру УПЛ «Динамо» і «Шахтар» не порадували вболівальників голами і завершили битву внічию 0:0. Гру прокоментував наставник «Динамо» Мірча Луческу.

«Рівна була гра. Були моменти у нас в першому таймі, а суперник був цікавішим в другій половині зустрічі. Вони були свіжішими, більш відпочили. У нас накопичується втома. Але матч вийшов гарним, обидві команди хотіли виграти. Рівні суперники, і мені здається, що результат відображає те, що було на полі».

«У нас було менше помилок, ніж в Суперкубку. У нас молоді захисники, і вони можуть допускати помилки, але сьогодні їх було менше. У «Шахтаря» багато швидких гравців, і нам потрібно було перекривати зони. Ми добре це зробили».

«Миколенко? Віталій був відсутній через травму. Буквально на днях отримав пошкодження. Це ж стосується Вербича та Шепелєва. Про серйозність дізнаємося пізніше, потрібно обстеження», - сказав Луческу.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SerjMakovey
Результат на табло, а шахтёры где-то позади...
Слава Чебан
Одни поставили автобус вторые играли в футбол)
New Zealander
Траоре бы забил в тех моментах, которые были у Шахты
Дмитрий Матевощук
Рівна гра?😂 Дуже смішно, повне домінування Шахтаря і виживання Динамо! Це як бій Джошуа проти Усика 💙💛 дожив до гонга, не впав, значить добре,так і з Динамо 😂
New Zealander
Совушки считают только удары Шахты в створ ворот ДК. Но им бы стоило также вспомнить о так называемых пожарах у своих ворот. Да, статистика так называемых "пожаров" не ведеться, но они очень опасны. Пожары у ворот - это когда мяч находиться близко возле ворот соперника но из-за большого скопления футболистов часто не доходит до цели, однако любой малейший рикошет может привести к голу. Таких эпизодов было много сегодня у ворот ДК. Шахтёр сидел в их штрафной особенно во втором тайме.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил