Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2021, 20:08
9088
21

Швидкий гол-красень приніс перемогу. Дніпро-1 в Тернополі обіграв Львів

Красивий гол Довбіка виявився єдиним у матчі

| Оновлено 02 жовтня 2021, 20:08
9088
21
Швидкий гол-красень приніс перемогу. Дніпро-1 в Тернополі обіграв Львів
СК Дніпро-1

У Тернополі на стадіоні імені Романа Шухевича відбувся поєдинок 10-го туру української Прем'єр-ліги між «Львовом» та «Дніпром-1». Команда Ігора Йовічевіча була вкрай мотивованою взяти три очки, оскільки минулого тижня принизливо програла луганській «Зорі» (0:4). Очевидно, що після того фіаско у футболістів була неприємна розмова з керівництвом.

З перших хвилин дніпряни почали рвати і метати, і результат не змусив себе довго чекати. Вже на другій хвилині Артем Довбик добіг до м'яча на лівому фланзі і без обробки пробив з дуже гострого кута на межі штрафного майданчика. Олександр Ільющенков був не готовий до такого – смугастий опинився в сітці.

Пробивав Довбик або ж намагався зробити навіс – з боку зрозуміти складно, проте цей гол заслуговує на звання не тільки найкращого в нинішньому турі, а й в усьому сезоні УПЛ в цілому. У Марко ван Бастена в 1988-му виконання вийшло дещо скромнішим, хоча, звичайно ж, той матч був абсолютно іншого рівня.

На 11 хвилині голкіперу львів'ян коліном в голову влетів Олександр Назаренко, після чого сторож воріт довго не міг отямитися. На поле вибігла медична бригада, і здавалося, що Ільющенкова доведеться замінити. Була підозра на струс мозку, але воротар прийняв рішення продовжити гру, і медики після перевірки координації не стали перешкоджати цьому.

Довгий час Валентин Кожокару стояв у рамці без роботи, поки в кінці першої половини гри кілька разів Шина небезпечно пробивав по воротах, проте йому бракувало влучності. А от у другому таймі Кожокару набагато частіше довелося включатися в гру. Ідеальний момент для того, щоб зрівняти рахунок, був у Володимира Якимця, але його удар прийняла на себе поперечина.

Ще раз м'яч дивом не опинився в сітці воріт дніпрян за 10 хвилин до кінця основного часу: Олексій Зозуля з правого флангу класно навісив на голову Ернесту, ганець класно пробив, але Кожокару знову підстрахував каркас – м'яч від штанги відлетів убік.

«Дніпро-1» теж мав декілька непоганих моментів для того, щоб подвоїти свою перевагу, але їх затьмарили атаки «Львова». Після перерви номінальні господарі приємно здивували і аж до фінального свистка неабияк ганяли гостей, які на папері повинні були без особливих проблем брати три очки.

На останній компенсованій хвилині Назарій Русин був зобов'язаний забивати. У форварда був «буліт», який реалізувати не вдалося, – повз ворота. «Дніпро-1» вперше в історії забив «Львову» всього лише один гол, але це не завадило підопічним Йовічевіча здобути шосту перемогу в сезоні й піднявся на третє місце в турнірній таблиці чемпіонату. «Львів» з шістьма балами залишився 14-м.

 

 

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Львів» - «Дніпро-1» - 0:1

Довбик (2)

Грисьо (31), Романчук (37), Зозуля (41), Брікнер (50), Ернест (67), Політило (71) - Ігнатенко (53), Піхальонок (65), Кожокару (90), Дубінчак (92)

«Львів»: Ільющенков, Якимець, Зозуля, Брікнер, Романчук, Бусько (Ернест, 46), Чірьяк, Політило (Сорокін, 71), Шина (Крушинський, 46), Грисьо (Ременяк, 66), Нич (Альваро, 66).

«Дніпро-1»: Кожокару, Кравченко (Лучкевич, 73), Адамюк, Сваток, Дубінчак, Джурасек (Ді Франко, 68), Ігнатенко, Піхальонок, Гуцуляк (Русин, 80), Назаренко (Нельсон, 73), Довбик.

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Тернопільський міський стадіон (Тернопіль)

ЛЬВІВ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

2’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akkerman65
Такое ощущение, что судья всю игру держал жёлтую карточку в руках. Мамка зашила карманы?
Михаил Петрович Бильдер
К большому огорчению Днепр-1 играл отвратительно. Впечатление, что команды просто нет! Есть игроки, что то кричит тренер и на второй минуте чудо - гол от Довбика! А ещё остальное время более 95 минут команда Днепр 1 выглядела хуже Львов. Позор, до отвращения!
Віталій Ткачук
Хто бачив матч, прокоментуйте, будь-ласка, бо прочитавши огляд, склалося враження, що Дніпро не награв на перемогу.
Trollface
Русина даже на замену выпускать нельзя. Дно еще то.
PFCLviv
Львів сподобався, тримали Дніпро і не дали зробити нічого. Всі атаки руйнували і нейтралізували їх напад і центр повністю. Якби не дурний шарік на 3 хвилині, повністю нічейна гра.
PFCLviv
Жовта картки: Грисьо (31), Романчук (37), Зозуля (41), Брікнер (50), Ернест (67), Політило (71) - Ігнатенко (53), Піхальонок (65), Кожокару (90), Дубінчак (92)
______________
Вкінці суддя-сепаратист вже тягнув час і щоб палєвно не було, для кількості дав жовті дніпрянам... "Відмінна" робота!
PFCLviv
Сепаратист копієвський один із тих карателів, які дали картку за українську мову. Зразу посадив весь захист Львова на жовті картки, гасив Львів весь матч. Важко грати коли суддя гасить зразу команду... Але Львів молодці, непогано всеодно виглядали. Якби не дурний шарік Довбика і помилка Ілющинкова + допомога судді- сепаратиста то рахунок міг би бути іншим. Важко грати, коли суддя недає і судить в одну сторону.
Burevestnik
Днепряне молодцы?
Поимели в Тернополе львов ФК "Львов" из Львова.
Andriy_Illyashenko
- Можно без этого Днепра тоже ЕК увидеть... Заря на фоне этого дна Топ клуб...
Kubok-69
А хто бачив гол-красень Кожанова?)
Burevestnik
чого це грали в Тернополі?
У Львові стадіони на карантині, чи шо?
Holiday
Это Львов приехал играть в Тернополь, потому что там стадион имени Романа Шухевича (о чём забыли указать в отчёте), или их уже переселили?
PFCLviv
Ілющінкова ногою вирубав чувак, сепаратис копієвський навіть картку не показав... Романчук чисто у м"яч зіграв, зразу йому картку... як і Зозулі!
Це не чемпіонат, а договорняк!
PFCLviv
Це ганьба, а не суддівство! Сепаратист копієвський свою задачу виконав на відмінно... Відімстив Львову за українську мову! Гасив Львів професійно! Ганьба!