Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2021, 16:57
566
2

Металіст 1925 – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможе Цимбал знову завести закарпатську «машину»?

| Оновлено 03 жовтня 2021, 16:57
566
2
Металіст 1925 – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Минай

У неділю, 3 жовтня, у Харкові на ОСК «Металіст» відбудеться матч десятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють харківський «Металіст 1925» та закарпатський «Минай». Стартовий свисток рефері пролунає о 17:00 за київським часом.

Металіст 1925

Успіх команди Валерія Кривенцова тижнем раніше в Чернігові (2:1) сміливо можна вважати сенсацією за наших реалій, бо після перспективного старту в дебютному для себе сезоні «елітної» першості «Металіст 1925» не впорався з низкою протистоянь проти найсильніших колективів зразка останніх років. «Шахтар», «Ворскла», «Дніпро-1», «Динамо» Київ – усе це суперники абсолютно не рівня харків'ян в їхніх поточних кондиціях, і, що цікаво, у кожному з цих матчів господарі майбутньої гри пропускали рівно два м'ячі, а вразити ворота опонентів зуміли лише в поєдинку проти дніпрян.

Однак, коли календар став трохи простішим, ми знову побачили здатність завойовувати необхідні очки у команди Кривенцова. Навіть більше – «1925» у недавньому минулому завоював право продовжувати участь у Кубку України, обігравши «Епіцентр» з Дунаївців (1:0), тому залишок осінньої частини сезону у харків'ян обіцяє стати насиченим. Ось тільки їм доведеться в найближчій грі обійтися без бразильця Фабіньо, який у переможному матчі проти «Десни» отримав зайву жовту картку.

Минай

Василь Кобін відсторонений від керівництва закарпатським «Минаєм» – така невтішна звістка надійшла з табору команди тепер уже Миколи Цимбала, який у черговий раз повинен під час сезону підбирати проблемний колектив. Причини подібного різкого кроку з боку керівництва зрозуміти можна – «Минай» переміг «Олександрію» (1:0) у стартовому для себе матчі нового сезону УПЛ, але після цього з семи матчів зумів дістати тільки три очки за допомогою відповідної кількості нічийних результатів.

Безумовно, серед досягнень «Миная» був і мировий результат протистояння проти донецького «Шахтаря» (1:1), проте радість від подібного результату передбачувано була недовгою, а в сухому залишку гучний успіх все одно дозволив команді набрати всього один бал. Закарпатці нині знову потрапили в круте піке, але тепер уже ніхто не став чекати тривалої серії з поразок, обмежившись лише послідовними невдачами проти «Ворскли» (0:2) і ПФК «Львів» (1:2), після яких команда провалилася на передостанню сходинку турнірної таблиці. Чи варто знову чекати чудесного виходу із зони вильоту від Цимбала?

Історія зустрічей

Футбольні шляхи «Металіста 1925» і «Миная» раніше перетиналися всього два рази в рамках Першої ліги. Спостерігається явна перевага закарпатців в плані здобутих результатів – 2 перемоги. Останній раз суперники грали в офіційному матчі минулого літа – матч завершився перемогою «Миная» з рахунком 1:0. За господарів відзначився Петро Стасюк.

Феміда

Поєдинок було довірено провести дніпровському рефері Віталію Романову, на рахунку якого вже було п'ять матчів УПЛ в поточному сезоні і зустріч у рамках кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. Усього в своїй кар'єрі він вже провів 55 матчів УПЛ. Із «Металістом» цей рефері перетинався тричі (по одній перемозі, нічиїй і поразці для харків'ян), а ось для «Миная» це буде вже шоста гра за його участі – 2 перемоги та 3 поразки (5:8 – сумарна різниця голів).

Орієнтовні склади

«Металіст 1925»: Сидоренко – Западня, Кравченко, Шершень, Жичиков – Криськів, Габелок – Батюшин, Голодюк, Ременюк – Марлісон.

«Минай»: Кучер – Кулієв, Синьогуб, Матіч, Гончар, Книш – Лиховидько, Хахльов, Петрусенко – Білоног, Байдал.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що харків'яни зможуть здобути перемогу в результативному для обох команд поєдинку. Нашою ставкою буде позиція – «Металіст 1925» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.72 за лінією Parimatch.

3 жовтня, неділя

«Металіст 1925» – «Минай»
Харків. ОСК «Металіст». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 1 и відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
МЕТАЛІСТ 1925 – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»
Футбол | 25 квітня 2024, 08:11 0
Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»

Каррагер вже не вірить у перспективи команди Клоппа у сезоні

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.