Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2021, 14:29
2507
4

Мирон МАРКЕВИЧ: «Без Траоре атака Шахтаря втратила гостроту»

Спеціаліст – про нічию «гірників» з «Інтером»

| Оновлено 29 вересня 2021, 14:29
2507
4
Мирон МАРКЕВИЧ: «Без Траоре атака Шахтаря втратила гостроту»
ФК Шахтар Донецьк. Лассіна Траоре

У груповому турнірі Ліги чемпіонів «Шахтар» та «Інтер» зіграли внічию (0:0). Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Mирон Mаркевич розповів, чого не вистачило «гірникам», щоб домогтися переможного результату.

«На мій погляд, «Шахтар» виглядав краще. Так, «Інтер» частіше загрожував володінням Андрія Пятова, але ця напруженість виникала якось хаотично.

«Шахтар» діяв більш злагоджено, проте для господарів суттєвою стала втрата через травму вже в дебюті основного нападника Лассіни Траоре. Без нього атакам донеччан не вистачало гостроти і для «Шахтаря», тепер дуже важливо, на скільки вибув форвард з ладу, адже на черзі - бій з «Динамо» в чемпіонаті УПЛ.

Що стосується шансів «Шахтаря» на вихід до наступного раунду, то вони після подвигів «Шерифа» різко зменшилися. Тепер нічого не залишається, крім як перемагати всіх підряд, починаючи зі знаменитого «Реала».

Втім, психологічна перевага буде на боці «гірників», адже вони в минулій Лізі чемпіонів двічі змушували капітулювати грізного іспанського гранда», - сказав Mаркевич.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Footbolist
Траоре безумно крутой форвард, но модель игры шахты делает потерю форварда не значительной проблемой. В шахте по воротам бьют полузащитники...
Burevestnik
без Траоре команда играла разнообразнее - ведь не было нацеленности на форварда.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
Я бы не стал сравнивать прошлый и нынешний сезон как некоторые другие люди. И Реал, и Шахтёр стали совсем другими, а потеря Траоре делает шансы Шахтёра ничтожными. Я думаю даже с Траоре Реал обыграет Шахтёр.