Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 вересня 2021, 22:19
4167
3

НАГЕЛЬСМАНН: «Динамо – молода талановита команда, Циганков затребуваний»

Головний тренер «Баварії» дав прес-конференцію напередодні поєдинку ЛЧ

| Оновлено 28 вересня 2021, 22:19
4167
3
НАГЕЛЬСМАНН: «Динамо – молода талановита команда, Циганков затребуваний»
fcdynamo.com. Юліан Нагельсманн

Головний тренер «Баварії» Юліан Нагельсман дав передматчеву прес-конференцію напередодні поєдинку з «Динамо» у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів, який пройде 29 вересня у Мюнхені.

Про цілі на гру

- Завдання все те ж - взяти три очки. Ми хочемо бути на вершині турнірної таблиці. Завдання буде трохи іншим з тактичної точки зору. «Динамо» дуже глибоко обороняється, а ми хочемо чинити тиск на всю оборону суперника. Завтра буде важливо уникнути контратак киян і якщо наш план буде досягнутий, то ми зможемо реалізувати свій статус фаворита матчу. Щоб перемогти в Лізі чемпіонів, потрібно виграти якомога більше матчів в кінці. Ми цього хочемо.

Про свій аналіз «Динамо»

- Ви маєте проводити дуже чітке розрізнення між тим, що робить тренер, і тим, що потім передають гравці. У командах світового класу ви захочете дати гравцям трохи більше інформації по ходу. Моя мета - завжди знати про суперника якомога більше. Завжди справа в рівні деталізації. «Динамо» є фаворитом в більшості матчів чемпіонату. У них молода талановита команда, а Віктор Циганков дуже затребуваний гравець. У таких іграх, як Суперкубок або проти «Бенфіки» кияни менше володіють м'ячем. Основне завдання полягатиме в тому, щоб грати компактно і надійно оборонятися. «Динамо» часто глибоко обороняється, тому захист, що залишивсяповинен грати сміливо і високо. Я впевнений у своїй команді, але в той же час я хочу знати все про суперника.

Про Гнабрі, Кімміха і Зюле

- Я вже трохи знаю Сержа, і він вже був у мене в «Хоффенхаймі». Я даю йому свободу. Він гравець, якому потрібно бути вільним, якому не слід занадто багато думати. Очікується, що він принесе на поле частинку вуличного футболу. Хоча певна тактична побудова також дає йому стабільність. Він володіє винятковими якостями. Гнабрі - швидкий хлопець. У минулому у нього раз у раз виникали проблеми з травмами, але Серж неймовірно професійний. Для мене Гнабрі дуже важливий, він завжди в гарному настрої і дарує гарний настрій. Він дуже цінний в ігровому плані, має хорошу освіту, володіє сильними якостями в комбінаційної грі.

Кімміх обов'язково зіграє. Принципово важливо, щоб він привносив в нашу гру свої якості. Подивимося, як піде гра.

Я знаю Нікі Зюле з юних років, і я знаю, який у нього потенціал, а також які у нього творчі здібності. Я вважаю, що перебуваю в хороших відносинах з ним. Коли ви бачите великий потенціал в гравцеві, ви хочете, щоб він проявляв його на полі. У Нікі все ще є потенціал, він добре з цим справляється. Він видатний футболіст.

Про майже повний склад

- Майже повна команда завжди важлива. Це завжди основна вимога, тому що вона загострює конкурентну ситуацію. Коко вже повернувся на поле і біжить. Якщо все піде добре, всі повернуться до звичного ритму після міжнародної перерви.

Про Кінгслі Комана

- Він в порядку, він сяє, щасливий. Ми ще до операції вирішили, що хочемо за два тижні його відновити. В силу своєї статури йому необхідний хороший фундамент, який ми хочемо закласти зараз. Вчора і сьогодні він частково брав участь в роботі і комплексно справляє хороше враження. Ми хочемо довести його готовність до 100 відсотків.

Про Девіса

- З ним все по-різному. Секретів у нас ще достатньо. У нього кожен раз різна позиція. Також це залежить від того, хто грає поруч з ним. Завдання тренера - поставити гравців на те місце, де вони найсильніші. Я вимагаю певною мірою варіативності від гравців, в тому числі від Девіса.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dgo ukuran
цыганков востребован, но закончит карьеру в дыре
dgo ukuran
Цыганков востребован