Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 вересня 2021, 03:46
11150
24

Кривбас жорстко відповів Металісту щодо огорожі на гостьовому секторі

Заява гендиректора харків'ян здивувала клуб з Кривого Рогу

| Оновлено 29 вересня 2021, 03:46
11150
24
Кривбас жорстко відповів Металісту щодо огорожі на гостьовому секторі
ФК Металіст

Клуб Першої ліги «Кривбас» відреагував на невдоволення «Металіста» щодо огорожі на гостьовому секторі в Кривому Розі.
 
«Кривбас» відверто здивований заявою Олександра Ворошилова про нібито обурливі умови перебування вболівальників на стадіоні «Гірник» на матчі 10-го туру Першої ліги.
 
20 вересня «Кривбас» отримав офіційний лист від «Металіста» з підписом того ж генерального директора харків'ян Олександра Ворошилова, де було зазначено, що клуб не організовує виїзд уболівальників на матч 26 вересня. Таким чином, «Кривбас» згідно з регламентом Першої ліги мав право не допускати на стадіон уболівальників «Металіста», які могли прибути на матч самостійно.
 
У п'ятницю після отримання інформації від самих ультрас про намір близько 200 харківських уболівальників приїхати в Кривий Ріг, враховуючи давні дружні стосунки між активними фанатами клубу, «Кривбас» після консультацій з ПФЛ та правоохоронними органами самостійно вирішив вирішити проблему і ухвалив рішення допустити їх на стадіон.
 
«Кривбас» очікував аншлаг на матчі, тому за добу до гри гостьовий сектор був збільшений в три рази саме для майбутнього матчу. Але варто зауважити, що ця трибуна була змонтована ще в серпні 2021-го через реконструкцію старої трибуни, а не спеціально перед візитом уболівальників з Харкова. І вже на наступний день ця трибуна частково демонтована для установки на цьому місці башти освітлення в рамках реконструкції стадіону «Гірник».
 
У день гри на передматчевій нараді офіційні представники «Металіста» ще раз підкреслили, що вони категорично проти допуску їх уболівальників на стадіон, і заявили, що не будуть нести відповідальність за присутніх на матчі ультрас.
 
Перед грою представники фанатів з Харкова мали можливість ознайомитися з трибуною, і у них не виникло ніяких питань або заперечень щодо умов перебування на гостьових місцях.
 
Після гри представники уболівальників з Харкова подякували керівництву «Кривбасу» за допомогу і ввічливе ставлення і пообіцяли донести свою точку зору на заяву «Металіста» до керівництва свого клубу. Цікаво, що генеральний директор харків'ян, який підписав цю заяву, навіть не був присутній на матчі в Кривому Розі.
 
Що стосується «порушення етики, моралі і прав вільних громадян» та порівняння гостьової трибуни з «концтабором» хочемо зауважити наступне. Гостьові трибуни з огорожею є майже на всіх стадіонах країни та світу. Має таку трибуну з триметровим парканом і ОСК «Металіст». Але через масштаби стадіону в Харкові він не такий помітний, як на стадіоні «Гірник», і нікого з керівництва харків'ян не хвилює, що гості їхнього клубу знаходяться в «клітці».
 
«Кривбас» завжди висловлює свою повагу до суперників та їх вболівальників, тому ми проти навішування ярликів і безглуздих звинувачень, особливо коли це робиться за очі вже після матчу і запевнень про відсутність зауважень з приводу умов перебування на стадіоні в Кривому Розі.
 
«Металіст» у неділю заслужено переміг, але це не дає права ставитися до «Кривбаса» з зневагою і безпідставно звинувачувати в неповажному ставленні до вболівальників клуб і його керівництво», - сказано в заяві клубу.
 
Відзначимо, що матч «Кривбас» - «Металіст» (0:5) в 10-му турі Першої ліги був припинений через викинуті на поле фаєри.
 

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zata
Ответ достойный, аргументированный, выдержанный.
Aratt
А руководство-то Кривбаса молодцы. Аргументировано закрыли рот нуворишам
Григорий Гетьман
Очень хочется услышать ультрас Металлиста и ответ руководства. Хрен с ними с теми клетками, мне лично больше интересно услышать ответ на это заявление: "В день игры на предматчевом совещании официальные представители «Металлиста» еще раз подчеркнули, что они категорически против допуска их болельщиков на стадион, и заявили, что не будут нести ответственность за присутствующих на матче ультрас."
Какого хрена руководство клуба за спиной просит не допускать его фанов на стадион? При этом перед играми и после матчей всегда благодарит фанатов и говорит, что играют только ради их поддержки.
potemkin78
странно, раньше наоборот это приветствовалось, в виду защиты болельщиков, как с той так и с этой стороны
анDрей
Ну тут одно правильное решение,в ответе загнать ультрас и болельщиков янелоху в клетку ,пусть в ответе они орут,а хозяевам дурака включить.
Vladdal
Я бы вообще не раздувал из херни скандал.
Phantom1993
Пусть руководство Металлиста скажет спасибо, что их фанов вообще пустили, а не оставили за забором, по правилам их должно было быть не больше 150 человек (квота 5% от вместимости) но их было гораздо больше и разбросаны по всему стадиону, стояли в первых рядах на центральной трибуне, чем мешали смотреть местным
Vyacheslav Kovalevsky
Да все, Джон, тут понятно. Стоны о снятии после изнасилования, фаны говно, "работают с судьями и покупают все, что движется, Ярославский вор, пенальти левые и т.д. и т.п. Именно что годы идут, а претензии те же. Никто ведь не помнит, КАК снимали из вышки Металлист тогда не по спортивному признаку. А просто взяли, и отозвали лицензию. Вот просто отозвали. Ну что, можно уже а носу ковыряться? )
danilo
Как бы то ни было, главное зебилы слуг урода получили дома 0:5 !!! А теперь цепляются за всякую ерунду, чтобы хоть как то укусить металл.
gajvir
Роки йдуть , а Металіст не міняється((((
JohnDoe
Мнение третьей стороны в студию,а так ничего не понятно.