Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2021, 13:38
6216
12

«Динамо, Суркіси, Алієв і нічне життя». Мілевський написав собі молодому

Гравець дав поради молодому Артему Мілевському

| Оновлено 23 вересня 2021, 13:38
6216
12
«Динамо, Суркіси, Алієв і нічне життя». Мілевський написав собі молодому
Getty Images/Global Images Ukraine

Форвард Артем Мілевський, який оголосив про завершення кар'єри, написав забавний лист собі молодому з минулого.

У цьому листі Артем згадує багато яскравих моментів своєї кар'єри в «Динамо» Київ.

«В такий день хочу написати собі молодому. Коли мені було 15 років. Пацану, який з Мінська в ранньому віці приїхав в «Динамо» Київ».

«Артеме, пишу тобі з 2021 року. Попереду тебе чекає велика і яскрава, але складна кар'єра. Ти заб'єш «Барселоні» і «Реалу», тебе хотітимуть купити топ-клуби Європи. А на чемпіонаті світу ти не зассиш і проб'єш паненкою. У Києві тебе будуть дуже любити вболівальники, а клуб - добре платити, але не відпускати. А ще тебе будуть любити київські дівчата».

«Першим тренером в Україні буде Павло Яковенко. Терпи його тренування, уважно слухай. Саме він тебе виведе на рівень, коли на одному з турнірів ти зіграєш крутіше, ніж найкращий футболіст в історії футболу. І так, не забудь потім взяти у Роналду номер телефону».

«Поруч з тобою в Києві буде справжній кент - Саня Алієв. Родом він з Хабаровська, але справжній українець. Постарайся донести до нього, щоб він довше пограв у футбол на професійному рівні».

«Коли старші хлопці будуть тягнути тебе в нічний клуб - не погоджуйся. Думай про футбол, навіть якщо складно відмовити. Нічне життя прийде після кар'єри. Не розкидайся грошима. А коли будеш купувати авто, то вивчи правила дорожнього руху».

«Слухай братів Суркісів. Поважай їх. Але не підписуй новий контракт до 6 вересня, адже це закриє тобі дорогу в Європу. А коли «Динамо» очолить Олег Блохін, то навіть не думай прийти на його презентацію в халаті. І взагалі, до нього - з максимальною повагою».

«Якщо трапиться так, що ти будеш грати в Білорусі, то не бійся. Там на тебе чекає успіх».

«Юний Артем, якщо прислухаєшся до порад, то я впевнений, що дійдеш, можливо, не до рівня «Реала» і «Барселони», але до «Мілана», «Інтера» та «Севільї» точно, - написав Мілевський.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bonv
Респект Міля. Життя продовжується. Не роби нових помилок. А якщо зробив то вчися на них. Успіхів тобі по життю.
Maximus
Душевно и с юмором. Молодец Артём, многие делают ошибки в жизни, но не каждый готов это признать. Мы же будем тебя помнить как звезду Динамо Киев, ты точно оставил след в истории клуба!
saobrx
Артем, удачи на новом жизненном этапе!
Shara
Что имеем не храним, а потеряем - плачем.
Неплохой парень Артем, жаль , не сложилась футбольная карьера, как могло бы быть. Но еще есть вторая половина жизни. Не сдавайся, живи достойно. Еще не вечер.
tired
Душевно и с юмором. Молодец!
Думаю он не очень уж сильно сожалеет о нереализованных возможностях. Да, Миля не встал в один ряд с великими футболистами, но зато ни в чём себе не отказывал))), всё попробовал и при этом не спился, не скатился по социальной лестнице, и похоже остался нормальным парнем.
Как говорится :"Живи, пока молодой!"
Удачи ему в будущем!
sokolyk
Так і залишиться Міля вічно-перспективним...
stalker digga
Грустное письмо, так может каждый себе написать.
Alex86 1
Дошло как до жирафа через 1ОО5ОО лет когда все уже, увы.
"... тебя будут хотеть купить топ-клубы Европы." Отсюда по подробнее можно было и как он интересно хотел бы там играть если гульбенить все время, а требования там обычно выше чем у наших ... хотя фантазер под забыл опосля ДК ни 1 клуба не было приличного и результаты посредственные, какие там топы то