Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 22 вересня 2021, 14:19
1947
2

Кадім ХАРРІС: «Дуже вдячний тренеру за довіру»

Новачок «Металіста» розповів про свій дебют в харківському клубі

| Оновлено 22 вересня 2021, 14:19
1947
2
Кадім ХАРРІС: «Дуже вдячний тренеру за довіру»
ФК Металіст. Кадім Харріс

Новачок «Металіста» Кадім Харріс, який відзначив свій дебют у складі «жовто-синіх» голом у ворота «Десни», після закінчення кубкового матчу поділився своїми враженнями.

- Очікував, що дебютуєш за «Металіст» уже в цьому матчі?
- Так, у мене була розмова із головним тренером перед грою. Ми говорили про те, що я вийду, і для мене це стало приємним сюрпризом. Спочатку мова йшла про плюс-мінус 15 хвилин, але я отримав ще більше ігрового часу. За цю довіру і за цей шанс дуже вдячний головному тренеру. Поки я провів з командою лише кілька тренувань, але крок за кроком будемо прогресувати і йти вперед.

- Ти довго грав в Англії, де на трибунах завжди багато глядачів. Чи здивувала тебе атмосфера на харківському стадіоні? Як тобі наші вболівальники?
- Так, на батьківщині я грав і в Прем'єр-лізі, на приголомшливих стадіонах з прекрасною атмосферою, але те, що було тут сьогодні — це неймовірно. Треба сказати, що в Англії через ситуацію з ковідом уболівальникам тривалий час вхід був заборонений, ми грали за порожніх трибун. Перед підписанням контракту я був на грі з «Поліссям», тоді спілкувався з клубом, ми фіналізували деталі. Вже тоді я зрозумів, що тут фантастичні вболівальники і унікальна атмосфера на стадіоні. Я перейнявся цим вже тоді. Але коли ти сидиш на трибуні — це одне, а на полі — трохи інше. І тому дуже вдячний кожному вболівальнику, який в цей вечір прийшов на стадіон. Маю велику надію, що ми будемо радувати їх надалі і грою, і результатом.

- З перемогою, і успішного сезону тобі!
- (Запитує у перекладача, як буде «Thank you» російською, потім відповідає). Дякую.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
Я Харкову респектую, вродь би не вся тіфозєрія, а й прості кузьмічі активні. Це круто. Реально. Дивився матч наче європейський чемпіонат. Як колись. Згадую Львів, днєпр, Київ в ті часи...зараз тільки харків робить Європу в нас саме по шумовому ефекті
justhateme
- (Запитує у перекладача, як буде «Thank you» російською, потім відповідає). Дякую.
Добрый вечер.