Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2021, 06:17
4012
12

СРНА: «Познайомився з Ахметовим і відразу попросив контракт на 10 років»

Легенда донецького клубу розповів про взаємини з президентом

| Оновлено 22 вересня 2021, 06:17
4012
12
СРНА: «Познайомився з Ахметовим і відразу попросив контракт на 10 років»
ФК Шахтар Донецьк. Даріо Срна

Відомий у минулому гравець, директор з футболу донецького «Шахтаря» Даріо Срна привітав президента клубу Ріната Ахметова з Днем народження, а також розповів історію знайомства.

«У нашого президента в цьому році два ювілеї - 55 років і 25 років як він президент «Шахтаря». Спочатку хочу його привітати з Днем ​​народження! Бажаю здоров'я, щастя, любові. Разом з ним, я впевнений, ми доб'ємося багато спортивних успіхів - це його тішить найбільше. Він любить «Шахтар», любить Донбас, Донецьк, Україну. Я зі свого боку йому обіцяю, що ми разом з усіма іншими будемо робити все, щоб він був щасливий, щоб дивився хороший, атакувальний «Шахтар», який він любить. З іншого боку, у нього інший ювілей - 25 років президентства. Я знаю, що дуже багато президентів інших клубів йому заздрять, всі хочуть бути як він, але ні в кого не виходить.

Я приїхав в «Шахтар» в 2003 році, познайомився з ним і через 10 хвилин попросив контракт на 10 років. Про що це говорить? Це говорить про те, що він просто закоханий у футбол, закоханий в «Шахтар», любить робити якісну, хорошу, атакувальну команду. Тому від усіх уболівальників, від мене, від усієї команди спасибі йому за 25 прекрасних років! Спасибі, що переживає і допомагає кожну хвилину, кожну секунду. Ми будемо намагатися радувати його нашими іграми, нашими забитими голами, нашими результатами. Ще раз, Ринате Леонідовичу, з Днем ​​народження, спасибі Вам за все, бажаю Вам всього-всього найкращого!», - сказав Срна.

Дивіться також: ВІДЕО. Легенди Шахтаря привітали Ріната Ахметова з 55-річчям.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Funny____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Ткачук
Добре підлизує рижому вбивці. Як інакше: функціонер з нього ніякий, треба ж якось втриматися на посаді.
Pychnenko
"Він любить «Шахтар», любить Донбас, Донецьк, Україну" - Эпический .... То, как любит Ахметов Украину - знает весь Донбасс, разрушенный донбасятами.
romario1501
Даша , ти який контракт попросив , шлюбний )))
Vyacheslav Kruts
Лызнул так лизнул.
Старкон
Пішов в Італію. Навіть без прощального матчу. Ніхто так не поводиться зі своїми легендами як Шахтар. Луческу, який виховав Шахтар як переможця вигнали, який виховав цілу плеяду відомих футболістів у всій Європі, який заробив на продажу їх мільйони для Шахтаря. Так трапилось і з Даріо.
Старкон
Ай пі...ун.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил