Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
|
2992
7

Олексій АНДРОНОВ: «Коли мене називають «заукраїнець» - це комплімент»

Російський журналіст готовий приїхати в Україну в будь-яку секунду

Олексій АНДРОНОВ: «Коли мене називають «заукраїнець» - це комплімент»
Твіттер Олексія Андронова

Російський спортивний журналіст Олексій Андронов розповів, що готовий в будь-який момент поїхати в Україну і зазначив, що вираз «заукраїнець» - не образа.
 
«Коли мене називають «заукраїнець» - для мене це комплімент. Дякую тобi боже, что я не москаль.
 
Мені в Україні не все подобається, але все і не може подобатися. Моя думка: я - росіянин, в Україну приїжджаю як гість. Якщо мені щось не подобається до ступеня неможливості, то я сиджу вдома. Наприклад, мені настільки не сподобалась Туреччина під час мого останнього приїзду, що у мене немає бажання туди знову приїжджати. Це ердоганщина, загальна ісламізація країни, у XXI столітті такого не повинно бути.
 
В Україні цього року я не був лише через ковідні обмеження. Є можливість їх обходити, зробити собі підроблені сертифікати про щеплення, але я вважаю це неправильним. Як тільки з'явиться можливість, поїду в будь-яку секунду», - сказав Андронов.

Читайте також: Російський коментатор розповів, чому Ульє не очолив Динамо

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Как ни странно, но и на России есть нормальные люди. Не много, но есть.
Mikola12
Читать всем муSSорам-,,Андронов: Россия не воюет на Донбассе, иначе война была бы закончена не в пользу Украины.Известный комментатор Алексей Андронов опубликовал в своем Facebook о погибших военных и гражданских в российском самолете Ту-154 под Сочи и сострадании украинцев. Под его постом разгорелась нешутошная дискуссия.“Никто и не говорит о сострадании. Его отсутствие понятно. Радость – вот она непонятна. А какая там война? Вы вот прям серьезно считаете, что там (на Донбассе, – прим.) официально (хотя бы по численности) воюет страна Россия?Вопрос ее участия в этом – это другое. Но если бы воевала страна, война бы давно была закончена. И не в пользу Украины.
Никакого официального, осмысленного участия России как страны или армии (и в стране, и в армии много тех, кто резко против) там нет, в отличие от Сирии. Это не оправдание, партизанщина его недостойна, это вопрос об определениях Осмысленно – это значит официально введены войска, их участие признано и одобрено властями. Этого нет“, – пишет Андронов.
Mikola12
Вот только не надо,лёха гандонов никогда не ьыл заукраинец,он всегда был замуSSарёнок.Слуга жмуркиса и мертвечука за Украину,неужели есть дебилы кто в это верит?