Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 вересня 2021, 06:15
1584
0

Аталанта – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

У Маліновського є шанс показати, наскільки помиляється Петраков

| Оновлено 22 вересня 2021, 06:15
1584
0
Аталанта – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 21 вересня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться матч п'ятого туру чемпіонату Італії з футболу, в якому зіграють місцева «Аталанта» та «Сассуоло». Стартовий свисток рефері Давиде Масса з Імперії прозвучить о 21:45 за київським часом.

Аталанта

Колектив Джан П'єро Гасперіні на старті нового сезону не хапає зірок з неба, хоча за час літньої паузи не втратив нікого зі своєї атакуючої групи, а його вихідні трансфери мали відношення виключно до оборонної лінії і позиції голкіпера. Однак, у перших турах найбільш результативна команда минулого сезону була не схожа сама на себе. «Богиня» критично мало відзначається в чужих воротах – по голу в середньому за гру, і при цьому пропускає приблизно з тією ж інтенсивністю. Як підсумок, «оробічі» вже втратили п'ять очок, відпустивши лідируючу групу у відрив.

Напередодні у підопічних Гасперіні був виклик у вигляді гостьового протистояння проти «Салернітани», проте й проти явного аутсайдера Серії А нового сезону футболісти з Бергамо не зуміли проявити свій атакуючий потенціал, хоча і здобули перемогу. За великим рахунком, уболівальникам «Аталанти» гріх чаїти образи на гравців своєї улюбленої команди, але в той самий час є всі приводи припускати, що на пізню осінь прийдеться один із найбільш важких періодів для «Королеви провінціалів».

Сассуоло

Що стосується майбутнього суперника «Аталанти», то за поточним станом клубу з регіону Емілія-Романья можна констатувати лише той факт, що Роберто Де Дзербі забрав із собою до донецького «Шахтаря» не тільки бразильця Марлона, а й успішні виступи своєї команди. Із чотирьох зіграних до цього матчів під керівництвом Алессіо Діонісі, «нероверді» перемогли, та й то – із великими труднощами, лише в стартовій грі проти «Верони» (3:2), після чого найкращим результатом клубу було одне набране очко в грі проти генуезької «Сампдорії» (0:0).

Очевидно, що процес зміни головного тренера для «чорно-зелених» не пройшов безслідно, та й результати трансферної політики клубу, поки що, викликають певні питання, бо жоден із новачків одразу заграти не зумів. Необхідно почекати певний період перед тим, як «Сассуоло» знову почне відвойовувати свої позиції. Тим часом, фанати команди можуть готуватися до дуже важких часів, виходу із яких у найближчому майбутньому не передбачається. При цьому, не можна не відзначити той факт, що результативність команди, навіть із такими негативними результатами, все одно залишається на рівні тих самих «оробічі».

Орієнтовні склади

«Аталанта»: Муссо – Джімсіті, Паломіно, Толой – Госенс, Фройлер, Пашаліч, Мехле – Маліновський, Міранчук – Сапата.

«Сассуоло»: Консільї – Олівейра, Феррарі, Кірікеш, Тольян – Лопес, Фраттезі – Бога, Джурічіч, Берарді – Распадорі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що команди проведуть черговий результативний очний поєдинок у Бергамо, фаворитом на перемогу в якому стане колектив Джан П'єро Гасперіні. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.00 по лінії Parimatch.

21 вересня, вівторок

«Аталанта» – «Сассуоло»
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д'Італія». 21:45
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Арбитр: Давіде Масса (Імперія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 03:11 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 1
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.