Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2021, 14:18
2121
25

Похмура нічия. Львів і Металіст 1925 м'ячів не забили

Аутсайдери занадто боялися пропустити, а забити не зуміли

| Оновлено 20 вересня 2021, 14:18
2121
25
Похмура нічия. Львів і Металіст 1925 м'ячів не забили

Після поразки в минулому турі від «Вереса» головний тренер «Львова» Олег Дулуб вирішив дещо змінити стартовий склад своєї команди. Замість Буська та Алваро з перших хвилин на поле вийшли Грисьо та Шина. Валерій Кривенцов після невдачі у грі з «Динамо» також здійснив певні кадрові зміни. Замість Савіна, Голодюка і Ременюка до стартового складу «Металіста 1925» увійшли Батюшин, Фабіньо та Протасов.

Господарі поля активніше розпочали цей поєдинок, більше володіли м’ячем, проте перший небезпечний удар нанесли гості, коли Криськів здалеку пробив над поперечиною воріт. Харківська команда поступово вирівняла гру і також активно шукала шляхи взяття воріт суперника, але небезпечних моментів не виникало. Першого ж удару в рамку воріт нечисленні глядачі на «Арені Львів» дочекалися лише в середині тайму, проте Сидоренко парирував дальній удар Якимця.

Мав нагоду відкрити рахунок і Шина, але удар головою у бразильця вийшов несильний і в руки воротарю. Одну з атак «Львова» завершував дальнім ударом Романчук, але і захиснику містян забракло влучності. В компенсований час намагався завершити атаку Фабіньо, але м’яч від ноги суперника зрикошетив на кутовий.

Олег Дулуб, намагаючись змінити хід поєдинку, почав робити заміни своїх гравців, випустивши на поле спочатку Семеніва, а згодом і Алваро. Мав нагоду відзначитися Якимець, але Сидоренко, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. У свою чергу зіграв надійно Ільющенков, парируючи удар з близької відстані Протасова.

Гравці «Металіста 1925» продовжували більше володіти м’ячем, і вже Шершень дальнім ударом злету завершував атаку, але пробив поруч зі штангою. Гра знову на деякий час точилася на підступах до обох воріт і гольових моментів не виникало – через неточність передач та ударів. Нагоду змінити нулі на табло стадіону мав і Нич, пробиваючи під поперечину, але Сидоренко без проблем заволодів м’ячем.

Під кінець матчу гості могли вирвати перемогу, але Ільющенков у кидку перевів на кутовий м’яч, який після удару Габелка летів під поперечину. У підсумку, «Львів» не зумів здобути перемогу і залишився на дні турнірної таблиці. «Львів» не перемагає в УПЛ вже 10 ігор поспіль: 4 нічиї та 6 поразок, а не забиває голи впродовж 346-ти хвилин. Натомість завершився пропускний серіал «Львова», який тривав 11 матчів (17 м’ячів). Харківський клуб вперше в УПЛ не пропустив голів і також вперше завершив матч внічию.

Українська Прем'єр-ліга. 8 тур.

«Львів» – «Металіст 1925» – 0:0.

 Романчук (55), Грисьо (62), Махмутович (87), Довгий (90+3) - Ченбай (25), Шершень (78).

«Львів»: Ільющенков, Нич (Ременяк, 85), Махмутович, Якимець, Політило (Альваро, 52), Романчук, Шина (Семенів, 46), Довгий, Грисьо (Бусько, 66), Чірьяк, Брікнер.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Ткачук, Шершень, Ченбай, Габелок, Протасов (Ременюк, 73), Фабіньо (Савін, 79), Криськів, Батюшін, Марлісон.

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олексій Коваль
Безвольная игра, очень жаль
ABTO6yC1925
Хороший матч как для средняков 1 лиги.. надеюсь скоро их там увидеть. бАльшой футбол
айфокс криптожабор
зато не было левого пеналя на 97й минуте.
Primovocatus
25-м за счастье.)
Сергей Чёрный
Весь чемпионат Украины унылое зрелище
aleks19826
Эти первоиговые призеры играют просто жесть хоть имеют инфраструктуру и бабло. А бедовый Верес с украинцами в составе оккупировал середину турнирку. Кто б мог подумать
Metall86Kh
Хотелось бы конечно чтобы 1925 остался в высшей лиги, чтобы потом посмотреть дерби против Металла!
Chester_787
Игра была ровна, играли 2 .овна!
cucumber
В концовке Львов уже подсел и у их ворот начали появились моменты. Ильющенкову должны выдать хорошую премию за крутейший сейв. Спас очко.