Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
905
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Дніпро-1 додавав. Гол був питанням часу»

Головний тренер «Дніпра-1» прокоментував перемогу над «Вересом»

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Дніпро-1 додавав. Гол був питанням часу»
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч підвів підсумки матчу проти «Вереса», в якому дніпряни здобули перемогу з рахунком 1:0.

- Важкий, дуже важкий матч проти дуже незручного суперника, який не дозволяє багато створювати. Це доводить те, що в останніх чотирьох матчах вони пропустили лише один гол, забивши сім. Ми говоримо про команду, солідну в оборонних діях за рахунок кількості. Два вінгери грають як два латералі, а попереду Сергійчук користується простором та дуже добре чіпляється. Він наполегливий та впертий і створює багато незручних ситуацій будь-яким центральним захисникам. Ми в першому таймі мали декілька епізодів, в яких не зрозуміли, як діяти проти нього. Зробили корекцію, стали ближче і нейтралізували його у контратаках. У другому таймі набагато більше виходило і в нас попереду. Команда додавала по ходу матчу, і гол був питанням часу. Освіжили гру й заміни. За рахунок командних дій та віри до кінця ми забили переможний гол та отримали три великі очки. Вони є дуже вагомими для нас. Не завжди виходить гарна гра, коли кайфуєш з м’ячем, домінуєш. Є ігри, де не йде, де динаміка паса не була оптимальною, де повільно грали і не міняли напрямок атак, як бажали. Але у другому таймі додали і награли на один гол, хоча були епізоди, коли могли забити ще.

- Була жорстка гра, і травми зазнав Назаренко…
- Дуже шкода через це. Наскільки ми щасливі через результат, працю та зусилля, які доклали – і настільки мені шкода Назаренка. Не виглядає добре. Суперник вийшов на нього з шипами, і він зараз не може стати на ногу. Будемо робити МРТ, але коліно не виглядає добре. Хороший пацан і дуже добрий футболіст. Шкода його і шкода усю команду.

- Дуже тішить, що команда додає в другому таймі, але турбує те, що вона тяжко входить у матч. Чи вбачаєте ви в цьому проблему, і якщо так, як її вирішувати?
- Вирішуємо. Це один з ключових процесів інформації та аналізу. Дійсно було декілька перших таймів, де почувалися якось сковано психологічно, не заходивши в матч, як бажали. Чи суперник душить статусом, чи забиває перший гол. Але наша команда готова фізично. Наш тренувальний процес виглядає як матч. Ми навіть перевищуємо на тренуваннях за кілометражем та ефективністю сам матч. І останні 20 хвилин у кожному матчі є для нас дуже важливими. Ти виграєш матч не на 33-й або 57-й хвилині, а коли суддя дає фінальний свисток. Маєш грати до 95-ї хвилини. Пізніше я ще раз подивлюся матч, зроблю аналіз. Те, що ви сказали, ми насправді хочемо поправити. Є, над чим працювати. Ми не найгірші, але й не найкращі. Знаємо наші недоліки, живемо з нашими лімітами, і скромність та солідарність пацанів дає право битися за кожне очко. Можемо вигравати через контроль м’яча, а можемо пахати, терпіти без м’яча та проводити контратаки. Команда, в цілому, контролює всі сегменти гри, і це відображається на результаті.

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін відреагував на пропозицію від топ-клубу. Він прийняв важливе рішення
Футбол | 16 квітня 2024, 00:02 1
Лунін відреагував на пропозицію від топ-клубу. Він прийняв важливе рішення

Український воротар не хоче переходити в «Баварію»

Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру
Футбол | 16 квітня 2024, 11:50 4
Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру

Олексій Сливченко пропонує згадати найбільш резонансні історії дивацтв люксембуржця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Днепр выглядел малоубедительно. Первый тайм совсем плохой. Замены во втором тайме улучшили игру.