Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 вересня 2021, 23:16
10163
10

Юрій ВІРТ: «Де Дзербі поступився Вернидубу в усьому»

Експерт висловився про поразку українського клубу

| Оновлено 17 вересня 2021, 23:16
10163
10
Юрій ВІРТ: «Де Дзербі поступився Вернидубу в усьому»
shakhtar.com. Роберто Де Дзербі

Колишній гравець «Шахтаря» Юрій Вірт прокоментував поразку «гірників» від «Шерифа» (0:2) в першому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

«Такого результату я не очікував, здивував не тільки рахунок, але і гра у виконанні «Шахтаря».

Перш за все, це невдала гра «гірників» в обороні. «Шахтар» пропустив два аналогічних голи - після двох флангових передач, дозволив супернику спокійно розстрілювати ворота Пятова. Але ж у «Шерифа» ще були моменти.

Не можна сказати, що у «гірників» взагалі були гольові моменти в цьому поєдинку. Бив по цілі Траоре, з виходом Марлоса гра попереду трохи пожвавішала, але в цілому все це було невесело. Дуже повільно діяв «Шахтар» і господарі поля встигали все перекрити. Так, гості більше володіли м'ячем, але вільних зон на половині поля «Шерифа» так і не знайшли. Закономірний результат вийшов.

Де Дзербі поступився Юрію Вернидубу в усьому, в тому числі, що важливо, в плані настрою на поєдинок. Судячи з гри багатьох футболістів «Шахтаря», вони напевно думали обіграти команду з Молдови на одній нозі... А все ж не так просто. До групи Ліги чемпіонів важко потрапити, і слабких там не буває», - сказав Вірт.

Джерело Footboom
Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 7
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
Все по ділу сказано! Де Дзебі, як на мене, так і не зрозумів ще куди він потрапив і де його речі!
danilo
Вернидуб просто вытер ноги об этого брата Арахамии.
PETP0
Де Дзерби как тренер просто полный ноль. Ни результата, ни рисунка игры, на поле бегает 10 беспризорников и с ними дырявый воротник, который приседает от мяча, который летит ему прямо в руки. Ни в одной из линий нет порядка, нет слаженности, 11 абаплов на поле не представляют что им надо делать. А Вернидуб красавец! Показал шахтеровским "топ" менеджерам их уровень в подборе персонала.
Yura 877
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
guardian47
Игра ужасная. Я говорил ещё после игры с "Монако",что команда деградирует.Матвиенко постоянно теряет позицию в штрафной.Пора уже его переводить в дубль или продавать.Нападения нет,если Шерифу не забивать,то нечего в этом турнире им делать.Повторяется результат игры с "Реалом" дома.Тот же рисунок игры,только наоборот.Зажрались игроки,штрафовать за такие игры по крупному.Позор.
aleks19826
Еще раз доказано, что только с хорошими легионерами можно выступать хорошо, что делают успешные клубы типа баварии, челси, ювентусы и теперь шериф доказал, что со своими аборигенами, тем более посредственными как матвиенки, пятовы в лч делать нечего. Менять рынок с бразильского на африканский. Это и дешевле да и негры будут рвать и метать как тираспольские. Наши бразильянские уже звезды и играть с какими-то молдаванами для них в лом. Даешь к траоре еще четыре траоре, бакойоко, мвила и прочьих представителей черного континента, а то будем четвертыми со своими бразило-украинцами
Primovocatus
Состав «Шерифа» изобилует представителями Южной Америки, Африки, Греции, также в распоряжении Вернидуба есть представители Узбекистана, Боснии, Северной Македонии, Люксембурга и Тринидад и Тобаго. Без молдован в основе!!!
Вот кому уступили бразильцы с украинцами.(