Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2021, 02:45
3086
2

Геннадій ОРБУ: «Шериф скористався повільним темпом Шахтаря»

Спеціаліст – про сенсаційну поразку «гірників»

| Оновлено 16 вересня 2021, 02:45
3086
2
Геннадій ОРБУ: «Шериф скористався повільним темпом Шахтаря»
УЄФА

У матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» на виїзді програв «Шерифу» з рахунком 0:2.

Колишній гравець донецької команди Геннадій Орбу прокоментував невдачу «гірників».

«Думаю, тренерський штаб гірників розбереться з помилками після такої поразки і зробить висновки. Упевнений, що недооцінки суперника не було. Невелике виправдання - поле, яке, як здалося, було слизьким.

Але перший тайм «Шахтар» грав повільно. «Шериф» цим скористався і забив гол у контратаці. Начебто на початку другого тайму «Шахтар» став грати швидше, до штрафного добре доходили, але далі нічого не виходило, не було завершено. Потім пропустили другий гол. Він, думаю, надломив команду і після цього вона вже не змогла перебудуватися.

Звичайно, думаю, що «Шахтарю» не вистачало в середній лінії Степаненка, який вміло грає на руйнування. Мабуть, Де Дзербі розраховував, що матч буде йти за іншим сценарієм і йому потрібні були інші гравці.

Не вважаю, що шанси гірників у Лізі чемпіонів трагічні. Ще все попереду. Головне, щоб тренерський штаб зробив висновки, тому що стартувати з поразки в першій грі це неприємно і несподівано, тому що всі явно розраховували на інший результат. Але попереду п'ять ігор, в яких можна боротися за очки. «Шахтар» часто з сильними командами грає краще, ніж зі слабкими», - сказав Орбу.

У матчі другого туру Ліги чемпіонів «Шахтар» прийматиме в Києві «Інтер». Зустріч пройде 28 вересня і розпочнеться о 19:45.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
айфокс криптожабор
про пятова все дипломатично молчат, но мужик тупо не спасает там где вратарь может спасать. капитанская повязка его реакцию не улучшает.
Андрей Никулин
После Луческу, Шахта продолжала играть в том же стиле несколько лет, с Фонсекой и Каштру. А Дзерби решил полностью поменять все, и теперь игра унылая и беспонтовая какая-то. Толи игроки еще не вдуплили новый подход, толи Дзерби просто полный ноль, переоцененный.