Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2021, 08:11
59568
21

ЛУЧЕСКУ: «Є осад, що гол не зарахували. Гармаш діє інстинктивно»

Наставник «Динамо» підбив підсумки матчу 1-го туру Ліги чемпіонів з «Бенфікою»

| Оновлено 15 вересня 2021, 08:11
59568
21
ЛУЧЕСКУ: «Є осад, що гол не зарахували. Гармаш діє інстинктивно»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу підвів підсумки домашнього матчу з «Бенфікою» (0:0) в 1-му турі Ліги чемпіонів:

– Грали проти сильного суперника. Якби не останні 10 хвилин, коли ми створили хороші моменти і забили гол, я б був задоволений результатом. А так залишився осад після незарахованого голу. Зрозуміло, що домінувала «Бенфіка», ми віддали ініціативу, щоб зіграти компактно, не залишати вільні зони супернику, а самим – контратакувати. На жаль, гол не зарахували.

Ще був момент у Вербича, але він не зміг підлаштуватися під м'яч і забити в порожні ворота. Вважаю, результат позитивний. Обнадіює, що ми не пропустили гол. Коли я тренував «Шахтар», ми зіграли 0:0, і всі були розчаровані. Але я ні. Ми поїхали до Німеччини і виграли 3:0. Також і «Бенфіка» може йти вперед, розкриватися на своєму полі.

– Систему VAR потрібно скасувати?

– Що я можу коментувати? Є таке правило. Був офсайд. Це наша помилка.

– Чи згодні ви з тим, що це найкращий матч «Динамо» під вашим керівництвом?

– Хочу нагадати, що гравці «Бенфіки» коштують великі гроші, можуть обіграти один в один. В обороні у них досвідчені гравці. У нас у складі багато молоді, вони ростуть і виконують те, що я від них прошу. Прогрес видно в їхній грі. Ми розпочали матч дуже обережно. Є велика різниця в досвіді суперника і в нашому досвіді. Цей матч ми повинні були зіграти так, як зіграли. Тому що вони більш технічні і досвідченіші. Ми повинні були грати організовано, терпіти та шукати свій момент.

– Гармаш ледь не нарвався на червону картку. Чи є контроль над ним?

– Він що, отримав червону? Він діє інстинктивно. У кожного гравця є свої особливості. Але він дуже корисний гравець для «Динамо».

– У воротах ви довірили місце Денису Бойку. Чому?

– Це моє рішення. Я не повинен його обговорювати. Бойко довго чекав свого шансу. Він його дочекався. Добре зіграв і за клуб, і за збірну України. Я не можу міняти гравця, який добре себе проявляє. У мене є два рівноцінні воротарі, яких я можу використовувати. Але я не можу їх чергувати, випускаючи через гру.

Оцініть матеріал
(321)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії вибули 2 гранди. Визначено першу пару 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 17 квітня 2024, 06:30 15
В Іспанії вибули 2 гранди. Визначено першу пару 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Першу півфінальну пару ЛЧ склали Боруссія Дортмунд та ПСЖ

Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:53 0
Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»

Головний тренер Баварії прокоментував перемогу у матчі 1/4 фіналу ЛЧ із Арсеналом

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lyolik
Стиль тореадора. Вся игра, активная защита, а в конце матча, уставшего, деморализованного соперника убиваем несколькими ударами. Сегодня почти получилось.
Iv70
Выстояли.
Не дрогнули.
Дальше будет лучше.
Молодцы.
Алексей Голяченко
Да, осадок есть. А по Гармашу, так ещё после подката у бровки было видно что он играет на карточку и эти удары лодонью по траве. Реально могла и красная прилететь
Buvalii
так кончено противно читать вопросы журналистов, которые никогда не играли в футбол и ничего вообще соответсвенно в нем не понимают, они не знают душу футбола!!! А в детстве маленькими идиотиками очкариками получали подсрачники за тот идиотизм что творили на поле! а повзрослев к сожалению считают что имеют право обсуждать футбол
Maslyaspor
-Систему VAR потрібно скасувати?
Які Дибіли задають такі питання???
А по грі мені набагато цікавіше дивитись гру команди де грають українці, ніж такий самий "український" клуб з суцільними бразильцями . На полі було 2 клуби один з яких був набагато досвідченіший і зіграніший а другий був складений з гравців які ще 2 роки тому ледь посіли 2 місце в останньому турі УПЛ, і з гравцями які ті ж самі 2 роки тому через раз виходили на поле так як попередні тренери не бачили в них перспектив .
Buvalii
гармаш едва не нарвался на красную...это какой баран таке спрашивает? гадалки журнашлюхи уже достали
Vbolivalnyk-Peter
Ну якщо Луческу націоився потрапити до лікарні з інфарктом - може і далі Бойка випускати... В мене наприклад коли наші гравці віддавали м'яча воротніку - серце кожного разу "йокало"... Це ж повний триндець - кожен-кожнісінький пас Бойку - це на 50% потенційна небезпека біля наших воріті на 95% втрата м'яча. Так нафіга, питається, йому взагалі м'яча відігравати....
vishu
"коштують великі гроші" - так теж неправильно, хоча вже краще. "коштують великих грошей" тоді вже.
коротше, візьміть мене в редактори. я серйозно)
sergalis
Я что-то не понимаю, это сайт и статья жалоб на мегого ?! Народ, а можно по существу, по игре , по пресс-конференции?!.
Для этого же создан этот ресурс, что обсудить сказать свое мнение по поводу спорта а не настройки каналов!!!! Разбирайтесь со своими бытовыми проблемами сами, и не нужно гадить этим в комментариях.
Динамо молодцы, и уверен что рано списывать их со счетов. И пусть великие тренеры Михайличенко и хацкевич, сделают выводы, и больше не будут принимать участие в каком-либо футбольном проекте. Потому как Луческу с теми же футболистами даёт результат, а главное рисунок игры, тактика.
lenares85
Люди у которых мегого писали что подвисает. А по факту чем трансляции менее доступны тем меньше популярность спорта. Людям щас не до мегого. И скоро на стадионе будет пусто, потому что интерес потеряют к виду спорта вот так
Ирина Волошкевич
На прошлой неделе в преддверии еврокубков подключила Мегого на Воле... С новым тюнером, апгрейдом Wi-Fi роутера... По факту: картинка и звук периодически работают "пунктиром" - то есть, то нет - пропадают не синхронно.
И еще. Матч закончился, комментатор призвал не уходить, но трансляция закончилась...
Это везде так или мне особо повезло?
Primovocatus
Осадок весом в 2 очка. Конечно, или 3, или 1. Но всё же нарисовали.
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nikas
Это он тролит так с нападающим Гармашем и за 80 млн уже не спрашует на трансферы
rosti79
Барселоне и Бавариии просрут по 0:6 каждому
айфокс криптожабор
- Правило VAR нужно отменить?
---
чувствуется негодование дырявой прессы что не дают нечестно победить привыкли к монзульским пенальти, голам с оффсайдов в упл, а в еврокубках не дают.